طرز تهیه کوکی کاکائویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی کاکائویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کلوچه کاکائویی
کلوچه کاکائویی یکی از انواع کوکی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این کلوچه های خوشمزه بسیار راحت تهیه می شوند و برای سرو بسیار مناسب هستند، کوکی های کاکائویی طرفداران زیادی به خصوص در بین کودکان دارند. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کلوچه کاکائویی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
کره | 100 گرم |
شکر پودر شده | 60 گرم |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
یک تخم مرغ کوچک | 1 قطعه |
پودر خمیرمایه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
ارد | 190 گرم |
شکلات ذوب شده برای تزئین | کافی |
پودر پسته و گردو آسیاب شده برای تزیین | کافی |
شکلات چیپسی برای تزیین | کافی |
طرز تهیه کلوچه کاکائویی
مرحله اول
ابتدا در ظرفی مقداری کره بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت یکدست و یکدست شود سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند تا بافت آن سفید و پف کند. شکل گرفت.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم و با همزن برقی حدود یک دقیقه هم می زنیم تا گلوله شده و خوب مخلوط و یکدست شوند سپس کمی وانیل به مخلوط مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا عطر وانیل احساس شود. مواد تشکیل دهنده
سطح سوم
وانیل بوی تخم مرغ ها را از بین می برد سپس با لیسک ظرف را بردارید سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس کمی بیکینگ پودر به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس مقداری پودر کاکائو روی آرد بریزید و مخلوط کنید مقدار پودر کاکائو بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد رنگ کوکی ها تیره تر می شود و اگر مقدار پودر کاکائو را زیاد کردید مقدار آرد را کم کنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را 2 تا 3 بار الک کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس مخلوط آرد را در چند مرحله با همزن در یک جهت دایره ای به مخلوط اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله ششم
پس از جمع شدن و فرم دادن به خمیر، کمی ورز دهید تا قوام یکنواخت، نرم و یکدست شود، خمیر به دست نچسبد، سپس خمیر را بین نایلون روی سطح صاف قرار دهید، سپس خمیر را با دست یا با دست ورز دهید. یک وردنه کاملا باز کنید.
مرحله هفتم
سپس خمیر را با کاتر مورد نظر به شکل و اندازه درست برش دهید، اگر شکل مورد نظر در دسترس نبود، می توانید مقداری از مواد را بردارید و در دستتان به شکل توپ های هم اندازه درآورید، سعی کنید همه توپ ها را به شکل گلوله درآورید. همان شکل و اندازه
مرحله هشتم
سپس برش ها یا گلوله های خمیر را در سینی چرب نشده با فاصله از یکدیگر قرار دهید، سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شیرینی ها خوب بپزند و کاملا پخته شوند. آماده ..
مرحله نهم
شیرینی ها را باید به مدت 10-12 دقیقه در فر بپزید، سطح آن کمی طلایی شود، سپس سینی را از فر خارج کرده، در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند، سپس به آرامی از سینی فر خارج کرده و می گذاریم. در دادگاه دیگری
مرحله دهم
سپس به دلخواه می توانید روی کلوچه ها را با کمی شکلات آب شده بپاشید سپس روی آن ها را با پودر پسته یا گردو و شکلات چیپسی تزئین کنید سپس در ظرف مناسبی مقداری کلوچه کاکائویی بریزید. سرگرمی روز کوکی کاکائویی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه سالم و مقوی با چای یا قهوه سرو کنید.
5
1