آشپزی

طرز تهیه کوکی یلدایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی یلدایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کلوچه یلدایی

کوکی یلدا یکی از انواع کوکی های خوشمزه و جشن است که برای شب یلدا بسیار مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی یلدا در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد کوکی یلدایی
کره 135 گرم
شکر پودر شده 135 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
وانیل ½ قاشق چایخوری
ارد 320 گرم
شکلات میوه ای 1 بسته
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلوچه یلدایی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی یلدای لذیذ، در ابتدای کار، کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط سازگار شود. حالا کره را به همراه پودر قند در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره حالت کرمی پیدا کند. سپس تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

سطح سوم

توجه داشته باشید که در بین کار چند بار کاسه را بردارید تا تخم مرغ به طور یکنواخت مخلوط شود و بوی نامطبوع آن از بین برود. سپس آرد الک شده را کم کم به ظرف اضافه کنید و با نوک انگشتان مخلوط کنید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر نرمی به دست آمد آن را در کیسه فریزر گذاشته و با وردنه پهن می کنیم سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. بعد از این مدت فر را با دمای 170 درجه روشن می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار می دهیم و با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن می کنیم سپس با چاقوی انار برش می دهیم و اگر کاتر ندارید می توانید شکل انار را روی آن بکشید. کاغذ و خمیر را با آن برش دهید.

مرحله ششم

حالا خمیر فرم گرفته را در تابه ای که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله هفتم

سپس بقیه خمیر را داخل قالب های مینی تارت بریزید و با دست خوب فشار دهید تا خمیر در قالب ثابت شود. توجه داشته باشید که ضخامت خمیر نباید به اندازه ای باشد که خیلی پف کرده و غلیظ شود.

مرحله هشتم

حالا کف خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در فر قرار دهید تا بپزد. وقتی کیک ها پخته شدند از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

مرحله نهم

در این مرحله شکلات میوه قرمز را خرد کرده و روی اجاق گاز می گذاریم سپس کره مایع را کم کم داخل کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا کوکی های خنک شده را روی توری قرار می دهیم.

مرحله دهم

سپس شکلات آب شده را روی کوکی ها بریزید و پهن کنید سپس مینی تارت ها را روی کوکی قرار دهید تا بچسبد و اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد. در آخر با دانه های انار و خلال پسته تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا