طرز تهیه کیک اتریشی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک اتریشی
کیک اتریشی یکی از کیک های پرطرفدار در اتریش است که از ترکیب آرد و پودر بادام درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک اتریشی به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده کیک اتریشی | |
آرد قنادی | 220 گرم |
یک تخم مرغ | 6 عدد |
کره | 100 گرم |
روغن مایع | 80 گرم |
شیر نر | 75 گرم |
شکر پودر شده | 160 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
پودر بادام | 80 گرم |
شربت یا عسل | برای تزئین |
پودر پسته | برای تزئین |
طرز تهیه کیک اتریشی
مرحله اول
برای تهیه کیک اتریشی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و می گذاریم خوب گرم شود. سپس شکل مورد نظر را با کمی روغن سرد یا روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله کره را به همراه پودر قند در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید. سپس تخم مرغ اول را با وانیل اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
سطح سوم
حالا بقیه تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید. سپس پودر بادام را به کاسه اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر مواد را مخلوط کنید سپس شیر و روغن را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر هم بزنید.
مرحله چهارم
در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری آرد را کنار بگذارید، سپس باقی مانده آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به کاسه اضافه کنید و یک طرف آن را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
حالا پودر کاکائو و 2 قاشق غذاخوری کره مایع را در ظرفی جداگانه بریزید و با هم مخلوط کنید سپس 1 پیمانه فراستینگ اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ مایه کاملا قهوه ای شود.
مرحله ششم
در این مرحله، 2 قاشق غذاخوری آرد را به مایه کیک ساده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس مایه کیک معمولی را در قالب بریزید، سپس مایه کیک کاکائویی را در یک خط از وسط بریزید.
مرحله هفتم
حالا قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید کیک بپزد. بعد از این مدت کیک را از فر خارج کرده و در ظرفی که می خواهیم می چینیم سپس با شربت بار یا عسل و پودر پسته تزئین می کنیم.