طرز تهیه کیک انجیر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک انجیر
کیک انجیر یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک انجیر برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک انجیر |
|
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | 1 فنجان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ½ فنجان |
ماست | 1 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
ارد | 2.5 فنجان |
شکل | 5 قطعه بزرگ |
طرز تهیه کیک انجیر
مرحله اول
من آماده می کنم کیک خوشمزه با انجیر در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در ظرف نسبتا بزرگی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد را داخل کاسه با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد ماست و کره مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
سطح سوم
حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس در 2 مرحله به کاسه اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا ساختار مایه کیک کاملا یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا داخل و دور قالب را با کره سرد چرب می کنیم سپس نیمی از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس انجیرها را قاچ کرده و بدون فشار روی مایه کیک قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله باقیمانده مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را کاملا صاف کنید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله ششم
بعد از این مدت برای اطمینان از پختن کیک، یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی را در مرکز کیک بچسبانید و کیک را از فر خارج کنید.
مرحله هفتم
وقتی کیک کاملا خنک شد آن را به ظرفی که می خواهیم منتقل می کنیم سپس با ورقه های انجیر تزئین می کنیم. در نهایت کیک را به اندازه های دلخواه برش داده و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.