آشپزی

طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی

کیک انجیر شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و لذیذی است که طعم انجیر و شکلات در آن فوق العاده است، شما می توانید از این کیک خوشمزه و دلچسب به عنوان یک صبحانه مناسب یا یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک انجیر شکلاتی
ارد 3 فنجان
قند 3.4 فنجان
کره 100 گرم
یک تخم مرغ 4 عدد
پودر نارگیل (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
ماست یا شیر 2 لیوان
گردو آسیاب شده ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
انجیر تازه کافی

طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی

مرحله 1: آماده سازی آرد و مواد خشک

برای تهیه کیک انجیر شکلاتی ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس به سلیقه خود مقداری پودر کاکائو روی آرد بریزید و مخلوط کنید تا بافتی یکدست و یکدست شود. تشکیل می شود.

مرحله 2: آرد را الک کرده و با پودر دارچین مخلوط کنید

در مرحله بعد مقداری پودر دارچین به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و پودر کاکائو را سه بار الک کنید تا همه مواد کاملا مخلوط شده و بافت آرد یکدست و یکدست شود سپس آرد را کنار بگذارید.

مرحله 3: آماده سازی خامه، کره و شکر

سپس در ظرفی مقداری کره بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت کرمی و یکنواخت و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله 4: تخم مرغ ها را به خامه اضافه کنید

بعد از اضافه شدن هر تخم مرغ، مخلوط را خوب هم می زنیم تا تخم مرغ ها گلوله شده و با مواد مخلوط و بافت آنها کاملاً یکنواخت شود و حجم مخلوط دو برابر شود، سپس با کاردک دور کاسه را برداریم.

مرحله 5: استفاده از ماست برای بهبود بافت

با برداشتن کاسه همه مواد کاملا مخلوط می شوند و بوی تخم مرغ از بین می رود سپس مقداری ماست که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شود و ماست جذب مواد شود. .

مرحله 6: آرد و مواد مرطوب را با هم ترکیب کنید

سپس مخلوط آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در جهت دایره ای در یک جهت هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و آرد به صورت گلوله ای داخل مواد باقی نماند، مخلوط کنید. مواد را به آرامی تا زمانی که پف کیک را از دست بدهید.

مرحله 7: پودر نارگیل و گردو را اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری پودر نارگیل به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب یکدست شود سپس مقداری گردو را با دست چرخ کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گردوها به طور یکنواخت در کل مخلوط پخش شوند.

مرحله 8: قالب را آماده کنید

در این مرحله ممکن است غلظت مواد کمی بیشتر شود که جای نگرانی نیست و بعد از پخت شیرینی، بافت آن سبک و نرم می شود، سپس کف و کناره های فرم مورد نظر را با کره مایع چرب می کنیم. یا کره یا کاغذ روغنی کف تابه قرار دهید. .

مرحله نهم: انجیرها را در تابه بچینید

سپس حدود نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید و سپس مقداری انجیر تازه و سفت را که شسته و خشک کرده اید به صورت گرد برش دهید و روی مایه کیک بچینید، سعی کنید ورقه های نازکی درست کنید تا در قالب فرو نرود. کیک.

مرحله 10: تزئین کنید و در فر قرار دهید

سپس بقیه خمیر را روی انجیرها بریزید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند و با کفگیر روی خمیر را صاف کنید سپس با چند تکه انجیر تازه روی مایه کیک را تزئین کنید و سپس قالب کیک را در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید. دقایق

مرحله 11: دما و زمان پخت را تنظیم کنید

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شود و مراقب باشید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک بافت خود را از دست می دهد. سفت می شود.

مرحله 12: پخت را تست کنید و از فر خارج کنید

از آنجایی که دمای فرهای مختلف متفاوت است پس از این مدت یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک بچسبانید و آن را بردارید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید کیک به خوبی پخته و آماده است سپس قالب کیک را از روی کیک خارج کنید. فر .

مرحله 13: کیک را از قالب خارج کنید

سپس قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس با یک چاقوی تیز کیک را از کناره های قالب جدا کنید و به آرامی قالب را برگردانید و کیک را به آرامی از داخل آن خارج کنید تا از هم نپاشد و داخل آن قرار دهید. ظرف دیگری

مرحله چهاردهم: کیک را تزئین کرده و سرو کنید

سپس به سلیقه خود مقداری عسل یا شکلات ذوب شده یا گاناش روی کیک بریزید و روی کیک را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، خلال بادام، فندق خرد شده یا چند برش انجیر تازه و چیپس شکلات بپوشانید. در آخر کیک انجیر شکلاتی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی های چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا