آشپزی

طرز تهیه کیک برگردان کاراملی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک کاراملی

کیک کاراملی یکی از کیک هایی است که برای سرو در مهمانی ها مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کاراملی در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات لازم برای کیک کاراملی
به 1 قطعه
قند 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
ارد 2 فنجان
پودر خمیرمایه ½ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
شیر نر 125 گرم
مواد لازم برای کارامل
شیر گرم 6 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
قند ½ فنجان

طرز تهیه کیک کاراملی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کاراملی مجلسی ابتدا پوسته مناسبی انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس برای تهیه کارامل شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

حالا بدون هم زدن شکر اجازه دهید دو سوم آن آب شود. سپس شکر را هم می زنیم تا کاملا آب شود و کاراملی شود، سپس شیر گرم و کره را به کارامل اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا کارامل یکدست شود.

سطح سوم

در این مرحله کارامل را از روی حرارت برداشته سپس نیمی از آن را داخل قالب می ریزیم و به طور یکنواخت در قالب پخش می کنیم. سپس چغندر را شسته و پوست آن را جدا کرده و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم.

مرحله چهارم

حالا برش های زنبور را روی کارامل بگذارید و بقیه کارامل را روی آن بریزید و به طور یکنواخت روی برش های زنبور عسل پخش کنید. سپس مایه کیک را آماده کرده و تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را با همزن برقی به مدت 8 دقیقه بزنید تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود. سپس شیر را به همراه کره مایع به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی مخلوط کنید تا ساختار مایه کیک یکنواخت شود.

مرحله هفتم

در این مرحله فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. در مرحله بعد مایه کیک را داخل قالب روی و کارامل بریزید سپس قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید.

مرحله هشتم

وقتی هوای اضافی بین خمیر کیک از بین رفت فرم را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک را به مدت 50 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت کیک را تست می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله یک سیخ چوبی یا یک خلال دندان وسط کیک می چسبانیم سپس آن را بیرون می آوریم، وقتی مایه کیک به آن نچسبید کیک کاملا پخته شده است. سپس اسفنج کاراملی را از فر خارج می کنیم.

مرحله دهم

در آخر کیک را از فرم خارج می کنیم سپس کاغذ را به آرامی از روی آن جدا می کنیم و می گذاریم کیک کاملا خنک شود. سپس کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و با چای زعفران سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا