طرز تهیه کیک بیسکویت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک بیسکویت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک بیسکویتی
کیک بیسکویتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با مواد مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویتی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک بیسکویت |
|
شیر نر | 4 فنجان |
ارد | 3 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
موز | 1 قطعه بزرگ |
قند | 5 قاشق غذاخوری |
بیسکویت پای بوربن | بسته 1.5 |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
سس شکلات | برای تزئین |
طرز تهیه کیک بیسکویتی
مرحله اول
برای تهیه کیک بیسکویتی خوشمزه در ابتدای کار شیر و شکر و آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد داخل شیر حل شود سپس تخم مرغ و وانیل را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا مخلوط به قوام فرنی برسد سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم فرنی کاملا خنک شود.
سطح سوم
حالا سطح کار را با سلفون بپوشانید سپس 3 ردیف 5 تایی بیسکویتی را روی سلفون بچینید. سپس روی بیسکویت ها را با مقداری از خامه بپوشانید و دوباره یک لایه بیسکویت روی پایه قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله دوباره روی بیسکویت ها را با خامه می پوشانیم سپس این بار روی اسفنج اول و سوم را با بیسکویت می پوشانیم. حالا موز را در لایه میانی قرار دهید و بیسکویت ها را با سلفون جمع کنید تا به شکل هرم درآید.
مرحله پنجم
سپس به دلخواه روی بیسکویت ها را با خامه بپوشانید و سپس به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکویت ها حالت کیک مانندی پیدا کنند. بعد از این مدت با سس شکلات و اسمارتیز تزئین می کنیم. نوش جان.
5
2