آشپزی

طرز تهیه کیک بیسکویت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک بیسکویت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک بیسکویتی

کیک بیسکویتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با مواد مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویتی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک بیسکویت
شیر نر 4 فنجان
ارد 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
موز 1 قطعه بزرگ
قند 5 قاشق غذاخوری
بیسکویت پای بوربن بسته 1.5
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
سس شکلات برای تزئین

طرز تهیه کیک بیسکویتی

مرحله اول

برای تهیه کیک بیسکویتی خوشمزه در ابتدای کار شیر و شکر و آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد داخل شیر حل شود سپس تخم مرغ و وانیل را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا مخلوط به قوام فرنی برسد سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم فرنی کاملا خنک شود.

سطح سوم

حالا سطح کار را با سلفون بپوشانید سپس 3 ردیف 5 تایی بیسکویتی را روی سلفون بچینید. سپس روی بیسکویت ها را با مقداری از خامه بپوشانید و دوباره یک لایه بیسکویت روی پایه قرار دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله دوباره روی بیسکویت ها را با خامه می پوشانیم سپس این بار روی اسفنج اول و سوم را با بیسکویت می پوشانیم. حالا موز را در لایه میانی قرار دهید و بیسکویت ها را با سلفون جمع کنید تا به شکل هرم درآید.

مرحله پنجم

سپس به دلخواه روی بیسکویت ها را با خامه بپوشانید و سپس به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکویت ها حالت کیک مانندی پیدا کنند. بعد از این مدت با سس شکلات و اسمارتیز تزئین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا