طرز تهیه کیک دبل چاکلت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک دبل چاکلت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک دوتایی شکلاتی
کیک دو شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کیک دوتایی شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک دو شکلاتی |
|
یک تخم مرغ | 3 عدد |
ارد | 1 فنجان |
قند | ½ فنجان |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
شیر نر | ½ فنجان |
کره | 100 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
یک تکه شکلات | 70 گرم |
طرز تهیه کیک دوتایی شکلاتی
مرحله اول
من آماده می کنم کیک دو شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل روغن را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید دمای روغن با دمای محیط سازگار شود. سپس فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا فر گرم شود.
مرحله دوم
حالا شکلات تخته ای را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا آب شود سپس دمای آن را با دمای محیط یکسان می کنیم. حالا در ظرف مناسبی کره را به همراه وانیل و شکر در دمای محیط بریزید.
سطح سوم
حالا داخل کاسه با دور تند همزن برقی مواد رو خوب هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست بشه سپس تخم مرغ ها رو به همراه دانه های وانیل داخل کاسه اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم به مدت 3 دقیقه با حرارت زیاد هم میزنیم. سرعت
مرحله چهارم
در این مرحله کاسه را چندین بار بین کارهای جداگانه جابه جا می کنیم تا بوی نامطبوع تخم مرغ کاملا از بین برود. حالا شکلات رنده شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ شکلاتی شود.
مرحله پنجم
حالا شیر را به کاسه اضافه کنید و 30 دقیقه مخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید. سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مرحله ششم
وقتی بافت مایه کیک کاملا یکنواخت شد، شکل مورد نظر را با کمی کره مایع بمالید، سپس آرد بپاشید. حالا قالب رو وارونه نگه میداریم تا آرد اضافی از قالب بریزد.
مرحله هفتم
سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله هشتم
بعد از این مدت برای اطمینان از آماده شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملاً پخته شده است، سپس قالب را از قالب خارج کنید. فر.
مرحله نهم
پس از خنک شدن کامل کیک آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید سپس روی آن را با سس شکلات، چیپس شکلاتی و در صورت تمایل بیسکویت تزیین کنید و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.
5
2