طرز تهیه کیک ده دقیقه ای، با طعم و بافت بسیار عالی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک ده دقیقه ای، با طعم و بافت بسیار عالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک ده دقیقه ای
کیک 10 دقیقه ای یکی از کیک های خوش طعم و لذیذی است که به روش های مختلف با مواد مختلف بسیار راحت درست می شود. یه کیک خوشمزه که بافتی سبک و لطیف دارد برای پذیرایی و مهمانی به عنوان یک میان وعده ساده و پرطرفدار بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه کیک ده دقیقه ای با سایت آموزشی همراه باشید.
عناصر | مقدار مواد |
شیر نر | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو یا پودر نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات ذوب شده برای تزئین | کافی |
پودر پسته یا پودر نارگیل | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
گردو یا فندق خرد شده برای تزیین | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی یا ترافل های رنگی برای تزئین | فقط مقدار مناسب |
طرز تهیه کیک ده دقیقه ای
مرحله 1: تخم مرغ ها و آرد را داخل شیشه بریزید
ابتدا یک تخم مرغ را بشکنید و در ظرف کوچکی که قبلاً شسته و خشک کرده اید بریزید سپس مقداری آرد را که الک کرده اید به آن اضافه کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و آرد را داخل شیشه قرار دهید و تخم مرغ ها را بریزید.
مرحله دوم: شکر، شیر و کره مایع را به مواد اضافه کنید
سپس داخل شیشه روی مواد مقداری شکر بریزید سپس مقداری شیر که به دمای محیط رسیده به مخلوط مواد داخل شیشه اضافه کنید و بریزید سپس مقداری کره مایع به مخلوط مواد اضافه کنید و روی مواد بریزید. در کوزه .
مرحله سوم: وانیل، بکینگ پودر و پودر کاکائو یا نسکافه را به مواد اضافه کنید
سپس مقداری وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید تا عطر آن در حین پخت گرفته شود، سپس مقداری بیکینگ پودر روی مواد داخل شیشه بپاشید، سپس مقداری پودر کاکائو یا پودر فوری نسکافه به سلیقه خود اضافه کنید. مواد را بریزید.
مرحله چهارم: درست کردن شکلات یا نسکافه یا کیک ساده
اگر می خواهید کیک شکلاتی درست کنید، پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و اگر می خواهید کیک طعم نسکافه ای پیدا کند، پودر نسکافه را به مخلوط مواد داخل شیشه اضافه کنید و آن را بریزید، نمی توانید پودر کاکائو یا پودر نسکافه را اضافه کنید. کیک را به روشی ساده درست کنید انجام دهید.
مرحله 5: در شیشه را ببندید و همه مواد را با هم مخلوط کنید
سپس در شیشه را محکم ببندید، شیشه را با دست تکان دهید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بافتی صاف و یکدست به دست آید. با هم مخلوط کنید و آرد به شکل گلوله داخل شیشه باقی نماند.
مرحله ششم: شیشه را باز کرده و در قابلمه قرار دهید
مخلوط مواد داخل شیشه باید تقریباً نصف یا دو سوم حجم آن را پر کند و مقدار مواد نباید به اندازه ای باشد که ظرف کاملاً پر شود زیرا بعد از پخت کیک پف کرده و بلند می شود و حجم آن زیاد می شود. شیشه را باز کنید و شیشه را در قابلمه قرار دهید.
مرحله هفتم: داخل قابلمه آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید
سپس یک تکه کاغذ روغنی را خیس کرده و روی فنجان قرار دهید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا نصف فنجان را بپوشاند سپس در قابلمه را ببندید و در قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله هشتم: کیک را بپزید و ظرف را از روی حرارت بردارید
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید کیک به مدت 10 تا 20 دقیقه داخل شیشه بپزد، حجم آن زیاد شده، پف می کند و کیک آماده است، بعد از مدت زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند. در 5 دقیقه داخل. بگذارید کمی خنک شود.
مرحله نهم: شکلات را در بن ماری ذوب کرده و روی کیک بریزید
بعد در ظرف کوچکی مقداری شکلات بریزید، ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات آب شود، سپس آن را از قابلمه بردارید، کاغذ کره را از آن جدا کنید، سپس شکلات آب شده را بریزید. روی کیک بریزید.
مرحله 10: کیک را با آجیل تزئین کنید
به جای شکلات آب شده می توانید از کارامل استفاده کنید، روی کیک داخل شیشه، شکلات یا کارامل آب شده بریزید، می توانید پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، شکلات چیپسی یا ترافل رنگی را اضافه کنید. سرگرمی روز این کیک ده دقیقه ای را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و پرطرفدار یا یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی های چای داغ سرو کنید.
5
2