آشپزی

طرز تهیه کیک زبرا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک زبرا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک گورخری

کیک زبرا یکی از کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که به دلیل داشتن بافتی شبیه به پوست گورخر به این نام معروف است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک گورخری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک زبرا
ارد 2 لیوان و نیم
قند 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
شیر نر 1 فنجان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه کیک گورخری

مرحله اول

من آماده می کنم کیک گورخری خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی اضافه می کنیم سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 تا 10 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا وسط کار کاسه را بیرون می آوریم تا تخم مرغ یکنواخت زده شود. در مرحله بعد کره مایع و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط شوند.

سطح سوم

در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید و در 3 مرحله مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مایه کیک را با کفگیر به صورت دایره ای و به صورت چرخشی از یک طرف مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر کیک را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سپس به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم و دوباره به صورت دایره ای هم می زنیم تا پودر کاکائو در مایه کیک پخش شود و رنگ آن تغییر کند.

مرحله ششم

حالا ۲ قاشق غذاخوری آرد را به قسمت دیگر خمیر اضافه کنید و دوباره با کفگیر مخلوط کنید. سپس یک شکل مناسب انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله 3 قاشق غذاخوری مایه کیک ساده را داخل قالب می ریزیم سپس 3 قاشق غذاخوری مایه کاکائو را روی مواد ساده اضافه می کنیم و به این ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کیک تمام شود.

مرحله هشتم

حالا با یک سیخ چوبی یا خلال دندون خمیر کیک را می چرخانیم تا الگو درست شود. سپس قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مارشمالو ها کاملا خارج شود.

مرحله نهم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست کنید، اگر پخته بود از فر خارج کنید.

مرحله دهم

در آخر کیک را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود سپس از قالب خارج می کنیم و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. در آخر برش های کیک را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای زعفران سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا