آشپزی

طرز تهیه کیک زعفرانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک زعفرانی

کیک زعفرانی یکی از کیک های خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که برای عصرانه مناسب است، برای دیدن این آموزش شیرینی پزی در سایت تینا چی همراه باشید.

مواد لازم برای کیک زعفرانی
شیر نر ½ فنجان
قند 150 گرم
کره 200 گرم
یک تخم مرغ 4 عدد
ماست خامه ای ½ فنجان
گل سرخ ½ قاشق غذاخوری
آرد قنادی 2 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
پودر بادام ½ فنجان
زعفران آب پز 3 قاشق غذاخوری غلیظ

دستور پخت کیک زعفرانی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک زعفرانی مجلسی ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس شیر را داخل بخاری می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا کاملا گرم شود. حالا زعفران پخته شده را به شیر اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس شیر را کنار می گذاریم تا از روی اجاق خارج شود. حالا کره و شکر را در یک کاسه بزرگ به دمای محیط بریزید و با همزن بزنید تا مواد سبک و رنگ آن روشن شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

سطح سوم

هر تخم مرغ اضافه شده را به مدت 20 ثانیه با همزن مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. سپس ماست و گلاب را در دمای محیط به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با بقیه مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را دوبار الک کرده سپس با پودر هل و بکینگ پودر و پودر بادام مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را به کاسه اضافه کنید و سپس شیر ولرم و مخلوط زعفران پخته شده را به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله همزن را کنار می گذاریم و با کفگیر مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس فرم مورد نظر را با کاغذ روغنی یا روغن می پوشانیم تا کیک جدا شود و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله ششم

حالا کیک را به مدت 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد. بعد از 35 دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید و اگر کاملا پخته بود از فر خارج کنید. در صورت تمایل می توانیم این کیک را با شربت سرو کنیم.

مرحله هفتم

برای سرو کیک زعفرانی با شربت گل ختمی ابتدا چند سوراخ عمیق در سطح کیک ایجاد کنید سپس شربت گل ختمی خنک شده را روی کیک بریزید و بگذارید شربت خیس بخورد سپس برش بزنید و سرو کنید.

نکاتی برای تهیه کیک زعفرانی

نوار شربت

شربت بار یکی از شربت های پرمصرف در صنعت شیرینی پزی است که در تهیه انواع شیرینی و کیک از آن استفاده می شود. اگر می خواهید این شربت را در خانه تهیه کنید، پیشنهاد می کنیم به آموزش زیر مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا