آشپزی

طرز تهیه کیک سمولینا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک سمولینا

کیک سمولینا یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافتی نرم و لطیف دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سمولینا برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک سمولینا
آب و پوست پرتقال 2 عدد
کره 200 گرم
آرد سمولینا ریز 160 گرم
آرد سفید 100 گرم
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 180 گرم
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک سمولینا

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با بلغور در ابتدای کار کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط یکسان شود. سپس آرد سمولینا را به همراه آب پرتقال در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید آرد سمولینا به مدت 15 دقیقه در آب پرتقال خیس بخورد. بعد از این مدت فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس کره را در ظرفی می ریزیم.

سطح سوم

حالا شکر و وانیل را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید و پفکی شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که در بین کار چند بار کاسه را بردارید تا تخم مرغ ها به طور یکنواخت مخلوط شوند و بوی نامطبوع آنها از بین برود. حالا مخلوط آرد سمولینا و آب پرتقال را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس آرد سفید را به همراه آرد بادام و بکینگ پودر و نمک 3 بار الک می کنیم سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با همزن سیمی در یک جهت هم می زنیم تا بافت کیک یکدست شود.

مرحله ششم

حالا داخل قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس مقداری پرک بادام روی کیک بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.

مرحله هفتم

سپس اجازه دهید کیک به مدت 50 تا 55 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. بعد از این مدت برای اطمینان از آماده شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله هشتم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه خنک شود. بعد از این مدت کیک را با چای سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا