آشپزی

طرز تهیه کیک شربتی تابه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی یکی از انواع کیک های خانگی ساده و خوشمزه است که می توانیم بدون فر برای دیدن آن تهیه کنیم آموزش کامل شیرینی پزی و طرز تهیه کیک شربتی در تابه را در ادامه مطلب مشاهده می کنید سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک شربتی
یک تخم مرغ 2 عدد
شیر ولرم ½ فنجان
قند ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1 و نیم قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
ارد 1 لیوان و نیم
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
پودر گردو 3 قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت کیک
قند ½ فنجان
اب ½ فنجان
گل سرخ ¼ فنجان
فشار دادن 3 دانه
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه کیک شربتی

مرحله اول

برای تهیه کیک شربتی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی اضافه می کنیم سپس با همزن برقی به مدت 7 تا 10 دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا روغن مایع و شیر ولرم را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس به مدت 1 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید. سپس پودر هل و زعفران پخته شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر در ظرف مناسبی ریخته سپس مخلوط کرده و در صافی بریزید. سپس مخلوط آرد را 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا با کاردک مایه کیک را با حرکات دایره ای از یک طرف مخلوط کنید تا بافت آن یکدست شود. سپس سینی مناسبی را انتخاب می کنیم که روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با کمی روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس گردوی پودر شده را روی مایه کیک بریزید و بقیه مایه کیک را روی گردوها اضافه کنید. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا درب تابه را با بخار آب بپوشانید و سپس آن را روی تابه قرار دهید. سپس تابه را روی شعله ضخیم می گذاریم و اجازه می دهیم کیک به مدت 40 دقیقه کاملا بپزد. بعد از این مدت کیک را داخل سینی برمی گردانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کاغذ کره را از روی کیک برمی داریم سپس دوباره درب قالب را می بندیم و اجازه می دهیم طرف دیگر کیک طلایی و زیبا شود. سپس شربت کیک را آماده می کنیم، ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای مناسب می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا گلاب را به همراه پودر هل به شربت اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا ذرات شکر در شربت حل شود. در انتها زعفران را به شربت اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که شربت نباید بجوشد. سپس اجازه دهید دمای شربت کم شده و ولرم شود. سپس شیرینی را از روی اجاق برمی داریم و در سینی برمی گردانیم و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم.

مرحله دهم

در آخر شربت را روی کیک بریزید سپس اجازه دهید شربت داخل کیک فرو برود. سپس تکه های کیک را در بشقاب مورد نظر می چینیم سپس با چای زعفران تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا