آشپزی

طرز تهیه کیک شربتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی یکی از کیک های بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی بسیار نرم و پنبه ای دارد برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شربتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک شربتی
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 2 لیوان
قند 1 لیوان شراب قرمز
ماست 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت
قند 1 لیوان شراب قرمز
اب 1 فنجان
گل سرخ ¼ فنجان
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شربتی

مرحله اول

برای تهیه یک کیک شربتی خوشمزه ابتدا فر را با دمای 170 درجه روشن می کنیم تا وقتی مایه کیک آماده شد منتظر گرم شدن فر نباشیم. سپس داخل قالب (30*25) را با کاغذ پخت می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ دمای اتاق را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید سپس با همزن با دور تند حدود 5 دقیقه هم بزنید تا بافت مواد تقریبا دو برابر شده و رنگ آن تقریباً کرمی شود.

سطح سوم

در این مرحله ماست و روغن را متوالی اضافه می کنیم و به مدت 30 ثانیه با همزن تیز هم می زنیم تا با بقیه مواد یکدست شوند. سپس زعفران و پودر هل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر مواد را مخلوط کنید.

مرحله چهارم

حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس مواد را داخل کاسه الک می کنیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم تا خمیر کیک یکدست شود. سپس مایه کیک را در قالب بریزید و آن را پهن کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزد. در حین پخت کیک می توانید شربت (نکاتی در مورد کافه شربت) آماده کردن. برای این کار شکر و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید.

مرحله ششم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر کاملا حل شود و شربت شروع به جوشیدن کند. بعد از 5 دقیقه گلاب و زعفران را به شربت اضافه کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

حالا می گذاریم شربت از روی اجاق بیفتد و ولرم شود. بعد از پخت کامل کیک آن را از فر خارج کرده و به دلخواه برش بزنید. سپس صبر می کنیم تا کیک کمی خنک شود و از روی آتش برمی داریم.

مرحله هشتم

حالا شربت ولرم را روی کیک بریزید و بگذارید شربت کاملا داخل کیک خیس بخورد. در آخر کیک را از قالب خارج می کنیم و در ظرف دلخواه می گذاریم و بعد به دلخواه روی آن را با پودر پسته تزئین می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا