طرز تهیه کیک شور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک نمکی
کیک نمکی یکی از انواع کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که همانطور که از نامش پیداست بر خلاف سایر کیک ها طعم شوری دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نمکی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده کیک مرزه | |
ماست | 170 گرم |
روغن مایع | ½ فنجان |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
چاشنی ایتالیایی | 1 قاشق چایخوری |
ارد | 1 لیوان و نیم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 پنس |
پنیر فتا | کافی |
فلفل سیاه و زیتون سیاه | کافی |
فلفل قرمز | کافی |
طرز تهیه کیک نمکی
مرحله اول
برای تهیه یک کیک نمکی خوشمزه ابتدا ماست را به همراه روغن مایع، تخم مرغ، شکر و ادویه های ایتالیایی در ظرف مناسبی می ریزیم سپس با همزن به مدت 4 دقیقه هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس به همراه بیکینگ پودر و نمک به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله اجازه دهید تا فر کاملا گرم شود سپس فلفل و زیتون را ریز خرد کنید. سپس داخل قالب مناسب را با کره مایع چرب می کنیم سپس مایع کیک را می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا پنیر فتا را مثلثی برش دهید و روی کیک قرار دهید سپس فلفل و زیتون های ورقه شده را روی کیک بمالید. سپس مقداری فلفل قرمز روی کیک بپاشید.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. سپس بعد از این مدت کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله ششم
برای این کار یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی را داخل آن قرار دهید و سپس آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود.
مرحله هفتم
در آخر کیک نمکی را از قالب خارج می کنیم سپس در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. سپس کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم سپس با پنیر خامه ای و کره و … سرو می کنیم. نوش جان.