طرز تهیه کیک شکلاتی روسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک شکلاتی روسی
کیک شکلاتی روسی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی روسی را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک شکلاتی روسی |
|
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 340 گرم |
کره | 120 گرم |
عسل | 130 گرم |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
ارد | 450 گرم |
پودر کاکائو | 60 گرم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه |
مواد لازم برای خامه شکلاتی |
|
شیر نر | 500 میلی لیتر |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | 150 گرم |
شکلات سکه ای | 300 گرم |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 300 گرم |
طرز تهیه کیک شکلاتی روسی
مرحله اول
برای تهیه کیک شکلاتی روسی خوشمزه، در ابتدای کار، تخم مرغ ها را به همراه شکر، کره و عسل در ظرف مناسبی بریزید. حالا کاسه را روی بخار پز قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
سپس جوش شیرین را با آبلیمو مخلوط کرده و بلافاصله به کاسه اضافه کنید. حالا مواد را هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و یکدست شوند. سپس آرد را به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر داخل الک بریزید.
سطح سوم
حالا مواد خشک را 3 بار الک کنید سپس 3 الی 4 مرحله به کاسه اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا خمیر نرمی در کاسه جمع شود. سپس روی خمیر کیک را با کیسه فریزر بپوشانید.
مرحله چهارم
روی مایه کیک را حتما بپوشانید تا کیسه فریزر در تماس مستقیم با آن باشد تا هوا به آن نرسد. سپس کاسه را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا خمیر کیک استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از این مدت فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس خمیر را از ظرف خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده منتقل می کنیم. سپس خمیر را به 9 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله ششم
حالا سطح کار را با کاغذ نسوز می پوشانیم سپس یک قسمت از خمیر را روی کاغذ نسوز قرار می دهیم و با وردنه به ضخامت 3 میلی متر به شکل دایره باز می کنیم سپس با حلقه به خمیر فرم می دهیم.
مرحله هفتم
سپس خمیر را به کمک کاغذ نسوز در سینی فر می گذاریم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد می کنیم. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید مارشمالوها ۵ تا ۶ دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند.
مرحله هشتم
سپس پوسته های خمیر را به همین ترتیب در فر می گذاریم و می گذاریم کاملا بپزند. حالا اضافه های خمیر را داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزند و کمی خشک شوند و بعد از خنک شدن داخل همزن می ریزیم و پودر می کنیم.
مرحله نهم
حالا خامه شکلاتی را درست می کنیم که شیر را به همراه تخم مرغ و شکر و نشاسته ذرت در قابلمه ای مناسب ریخته و با همزن خوب هم می زنیم تا مواد داخل شیر حل شود.
مرحله دهم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط به غلظت فرنی برسد. وقتی خامه به قوام فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و سکه های شکلاتی را به آن اضافه می کنند.
مرحله یازدهم
حالا خامه را خوب هم می زنیم تا شکلات از حرارت خامه آب شود سپس روی خامه را می پوشانیم تا کیسه فریزر با آن تماس مستقیم داشته باشد و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
مرحله دوازدهم
بعد از این مدت خامه قنادی را با همزن برقی به مدت 10-15 دقیقه خوب هم میزنیم تا فرم بگیرد سپس خامه شکلاتی را کم کم به ظرف حاوی خامه قنادی اضافه میکنیم تا کرم شیرینی شکلاتی شود.
مرحله سیزدهم
در این مرحله یکی از اسفنج ها را روی سطح کار گذاشته و روی آن را با خامه شکلاتی می پوشانیم سپس یک اسفنج دیگر را روی خامه شکلاتی قرار می دهیم و به همین ترتیب ردیف را ادامه می دهیم تا اسفنج ها تمام شود.
مرحله چهاردهم
سپس روی کیک را کاملا با خامه شکلاتی بپوشانید سپس روی کیک را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت روی کیک را با پودر کیک تزئین می کنیم. نوش جان.