طرز تهیه کیک شکلاتی کاراملی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک شکلاتی کاراملی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی
کیک کاراملی شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و انرژی زا است که قوام نرم و سبکی دارد و با روش ها و مواد مختلف بسیار راحت تهیه می شود و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک شکلاتی کاراملی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک | |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
قند | 150 گرم معادل 3.4 فنجان است |
روغن مایع | 150 گرم معادل 3.4 فنجان است |
شیر نر | 340 گرم معادل 1 فنجان و 3.4 فنجان سر خالی است |
ارد | 290 گرم معادل 2 فنجان و 1.4 فنجان است |
پودر کاکائو | 25 گرم معادل 4 قاشق غذاخوری است |
پودر خمیرمایه | 15 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چایخوری است |
مواد لازم برای رویه کاراملی | |
قند | 75 گرم معادل 1.4 فنجان و 1.8 فنجان است |
نشاسته ذرت | 40 گرم معادل 4 قاشق غذاخوری است |
پودر کرم کارامل | 2 بسته |
شیر نر | 800 گرم معادل 4 فنجان است |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
کره | 40 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری و 1/2 قاشق غذاخوری است |
مواد لازم برای رویه شکلاتی | |
کرم رنگ | 170 گرم معادل 7 قاشق غذاخوری است |
سس کارامل (اختیاری) | 2 بسته |
شکلات | 220 گرم |
طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کیک شکلاتی کاراملی ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا لخته نشود و کمی پف کند سپس شکر را اضافه کنید و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شوند. با هم مخلوط کنید و بافت کرمی به دست آورید.
مرحله دوم
سپس مقداری وانیل به تخم مرغ ها اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و تخم مرغ ها بوی کپک زدگی پیدا کنند.
سطح سوم
سپس کره مایع را به مخلوط مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا بافت یکنواختی به دست آید، سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و مخلوط کرده و کاملا با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس مخلوط آرد را به تدریج روی مخلوط مواد الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود سپس کف قالب کیک ۲۴ سانتی را با کره مایع چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مخلوط مواد را بچینید. در داخل بریزید.
مرحله پنجم
سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه خوب بپزد و آماده است سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید. بگذارید خنک شود.
مرحله ششم
سپس کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس کاغذ کره را از روی آن جدا کنید و پس از خنک شدن کامل کیک، سطح گنبد را با چاقوی تیز برش دهید و از روی کیک خارج کرده و روی آن را تزئین کنید. سطح کیک را کنار بگذارید.
مرحله هفتم
سپس برای درست کردن خامه شکر را در ظرفی بریزید و پودر نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود و پودر کرم کارامل را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر را به مواد اضافه کنید.
مرحله هشتم
شیر را کم کم داخل مواد بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا مخلوط مواد کاملا در شیر حل شود و بافت صاف و یکدستی به دست آید سپس مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید. با همزن تا زمانی که مخلوط کمی غلیظ شود.
مرحله نهم
وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید و کمی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود سپس کره را روی مواد بریزید و هم بزنید تا کره آب شود و بافت نرمی به دست آید سپس از روی حرارت بردارید. .
مرحله دهم
سپس یک حلقه متحرک دور کیک بزنید و سفت کنید و مخلوط خامه را روی کیک با دمای کم بریزید تا کاملا سطح کیک را بپوشاند سپس قالب را به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا آماده شود. ته نشین می شود و سفت می شود
مرحله یازدهم
در مرحله بعد برای درست کردن رویه شکلاتی، مقداری خامه صبحانه را در تابه بریزید و سس کارامل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست و یکدست شود، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید.
مرحله دوازدهم
در مرحله بعد مقداری شکلات به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و کاملا با مواد مخلوط شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شود.
مرحله سیزدهم
سپس گاناش را در قیف بریزید و سپس کیک را از یخچال خارج کنید و سپس گاناش را روی لایه خامه بریزید و روی سطح کیک پهن کنید و سپس سطح آن را با کفگیر صاف کنید و سپس با گاناش در خطوط ناهموار تزئین کنید. .
مرحله چهاردهم
سپس کیک را در یخچال بگذارید و اجازه دهید گاناش کاملا خودش را بگیرد و سفت شود، سپس از یخچال خارج کرده و با پودر پسته، گردو خرد شده، خلال بادام، چند برش موز و توت فرنگی به دلخواه تزئین کنید. .
5
2