طرز تهیه کیک شکلاتی کشمشی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک کشمشی شکلاتی
کیک کشمشی شکلاتی یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد شما می توانید این کیک خوشمزه را به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید. کیک شکلاتی کشمش برای پذیرایی و مهمانی بسیار شیک است. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه کیک کشمشی شکلاتی، به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 250 گرم |
شکر دانه ریز | 200 گرم |
یک تخم مرغ بزرگ | 3 عدد |
روغن مایع | 120 گرم |
ماست ترجیحا پر چرب و کم آب باشد | 120 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق مرباخوری |
کشمش پیلویی | 100 گرم |
شکلات ذوب شده یا شکلات چیپسی برای تزئین | کافی |
گردوی خرد شده برای تزیین | کافی |
طرز تهیه کیک کشمشی شکلاتی
مرحله 1: تخم مرغ ها را با همزن بزنید و شکر را اضافه کنید
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا لخته نشوند و بافت آن ها یکنواخت و کمی حجیم شود سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و دوباره با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. با یکدیگر.
مرحله 2: وانیل را اضافه کنید و هم زدن را متوقف کنید
وقتی بافت مخلوط کرمی، کشدار و یکدست شد، کمی وانیل به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل روی مواد به مشام برسد و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس همزن برقی را خاموش کنید و اطراف ظرف را بشویید. به صورت کامل.
مرحله 3: کره مایع و ماست را اضافه کنید
در مرحله بعد کره مایع را به مخلوط اضافه کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید تا یکدست شود، سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 4: آماده سازی کشمش با آرد
سپس دو قاشق آرد را بردارید و در ظرفی بریزید، سپس کشمش هایی را که تمیز کرده اید به آرد اضافه کنید، مخلوط کنید تا سطح کشمش ها کاملا آرد شود.
مرحله 5: آرد را الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید
سپس باقی مانده آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس مقداری بیکینگ پودر به آرد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید تا خوب ترکیب شوند. و بافت آنها را یکسان کنید.
مرحله 6: آرد را در مخلوط اصلی بریزید
سپس مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی به دست آید تا آرد به دست آید. داخل مخلوط مواد روی توپ می شود
مرحله 7: کشمش را اضافه کنید و قالب را آماده کنید
سپس کشمش ها را به مایه کیک اضافه کنید، با لیسک مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در همه قسمت ها پخش شود، کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و کناره های قالب را با کره جامد کاملا آغشته کنید تا کیک نچسبد. آن را بعد از پخت
مرحله هشتم: خمیر را داخل قالب بریزید و در فر بپزید
سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید، سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، سپس کیک را به مدت 45 تا 55 دقیقه بگذارید تا بپزد. یک دقیقه در فر بپزید.
مرحله نهم: نکات مهم در مراحل پخت
دقت کنید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می رود سپس با توجه به اینکه دمای فرهای مختلف متفاوت است درجه پخت کیک را با سیخ چوبی تست کنید تا کیک به دست بیاید. کاملا پخته شده و غلظت آن سفت باشد نباید خشک شود و بسوزد.
مرحله 10: پخت را تست کنید و کیک را از فر خارج کنید
یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید و آن را بیرون بیاورید و اگر چیزی به کیک نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است و بعد از آن قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کیک خنک شود. پایین. بودن
مرحله یازدهم: کیک را از قالب خارج کرده و خنک کنید
سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا کرده و قالب را برعکس کرده و کیک را کاملا از قالب خارج کنید سپس کاغذ روغنی کیک را بردارید سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید تا کیک خوب خنک شود. و خنک.
مرحله 12: شکلات را برای تزئین آب کنید
سپس به سلیقه خودتان مقداری شکلات در ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم نگه دارید تا شکلات آب شود سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد.
مرحله سیزدهم: روی کیک را با شکلات و گردو تزئین کنید
سپس شکلات ذوب شده را داخل قیف بریزید سپس شکلات را در قالب برگشت پذیر روی کیک بریزید و شکل دهید یا سطح کیک را کاملا با شکلات بپوشانید سپس مقداری گردوی آسیاب شده بریزید و سطح کیک را به سلیقه خود تزئین کنید. .
مرحله چهاردهم: برش و سرو کیک
سپس کیک کشمشی شکلاتی را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید، چند برش از آن را در ظرف مناسبی قرار دهید، سپس آن را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوشمزه و سالم برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه سرو کنید.