آشپزی

طرز تهیه کیک شیر داغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شیر داغ

کیک شیر داغ یکی از محبوب ترین کیک های دنیاست که معمولا برای شام سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک شیر داغ برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک شیر گرم
شیر نر 1 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد بزرگ
ارد 2 لیوان
قند 1 و ¼ فنجان
کره ¾ فنجان
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده (اختیاری) 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شیر داغ

مرحله اول

برای تهیه کیک شیر داغ، ابتدا شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. حالا با انگشت شیر ​​را می چشیم و وقتی حرارت آن را خوب حس کردیم ظرف را از روی اجاق برمی داریم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر در قابلمه مناسبی ریخته و 5 دقیقه هم می زنیم تا رنگ مواد خامه ای شده و حجم آنها تقریبا دو برابر شود. سپس روغن را به همراه شیر داغ اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا 30 ثانیه تا یک دقیقه دیگر مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط کنید. بعد از اینکه آرد کاملا با مایه کیک مخلوط شد، قالبمون رو با کاغذ روغنی میپوشونیم یا با روغن جدا کننده خوب چرب میکنیم.

مرحله پنجم

در نظر داشته باشید که این کیک پف زیادی دارد و باید از فرمی استفاده کنیم که ارتفاع زیادی داشته باشد. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه روی سطح کار بزنید سپس در طبقه وسط فر قرار دهید.

مرحله ششم

در این مرحله 40 تا 45 دقیقه زمان می دهیم تا کیک کاملا پخته شود، بعد از 40 دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم و در صورت پخته شدن آن را از فر خارج می کنیم. سپس صبر می کنیم تا کیک خنک شود سپس آن را از فرم خارج می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا