طرز تهیه کیک قاشقی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک قاشقی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کاپ کیک با قاشق
کیک کشکی یکی از کیک های خوشمزه و آسان است که با دستورهای مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کاپ کیک با قاشق برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
یک قاشق از مواد کیک |
|
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
ارد | 1 فنجان |
قند | ½ فنجان |
ماست | ½ فنجان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کاپ کیک با قاشق
مرحله اول
من آماده می کنم کیک قاشقی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ و وانیل را داخل کاسه بریزید و با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شکر را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ذرات شکر حل شود.
مرحله دوم
سپس ماست را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود سپس آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و کم کم به ظرف اضافه میکنیم و با لیسک دایره ای هم میزنیم تا بافت کیک یکدست شود.
سطح سوم
سپس یک قابلمه کوچک را روی اجاق قرار دهید و به اندازه کافی کره مایع به قابلمه اضافه کنید تا کیک ها در آن شناور شوند، سپس اجازه دهید کره خوب داغ شود. حالا یک قاشق از مایه کیک را داخل قالب بریزید.
مرحله چهارم
وقتی یک طرف کیک کاملاً پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر کاملاً سرخ و طلایی شود. در آخر نان ها را روی حوله قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود و با عسل سرو کنید. نوش جان.
5
2