آشپزی

طرز تهیه کیک لیمویی با کرم لیمو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک لیمویی با کرم لیمو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک لیمویی با خامه لیمو

کیک لیمو با خامه لیمو یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که طعم و عطر بی نظیری دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لیمویی با خامه لیمو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک لیمو با کرم لیمو
ارد 225 گرم
کره 175 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
شیر نر 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو را رنده کنید 1 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم لیمو
پنیر خامه ای 50 گرم
کره 50 گرم
شکر پودر شده 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک لیمویی با خامه لیمو

مرحله اول

برای تهیه کیک لیمویی با خامه لیمویی خوشمزه، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس کره نرم شده را به همراه شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک و پفکی شود. حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مخلوط را با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها به طور یکنواخت مخلوط شوند و بوی نامطبوع آنها از بین برود. حالا شیر را به همراه آبلیمو به کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله پوست لیموی رنده شده را به کاسه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و دو یا سه مرحله به ظرف اضافه کنید. حالا با لیسک مخلوط کنید.

مرحله پنجم

وقتی بافت خمیر یکنواخت شد، هم زدن را متوقف کنید، سپس قالب نان را با کمی کره مایع چرب کنید. حالا داخل قالب را با آرد پاشیده و زیر و رو نگه دارید تا آرد اضافی از قالب خارج شود.

مرحله ششم

سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و با کفگیر آن را به خوبی پهن کنید و سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزد. حالا کرم لیمو را درست می کنیم.

مرحله هفتم

برای این کار کره با دمای اتاق را با پودر قند در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی پر سرعت خوب هم بزنید تا مخلوط کره سبک و کرم رنگ شود. حالا آب لیموترش تازه را به کاسه اضافه کنید.

مرحله هشتم

سپس پنیر خامه ای را به کاسه اضافه کنید و دوباره با دور تند همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. به ذائقه همه می توانید کمی پوست لیمو رنده شده به کرم لیمو اضافه کنید.

مرحله نهم

حالا اسیدیته و شیرینی کرم لیمو را به دلخواه تنظیم می کنیم. سپس بعد از 40 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید، اگر خمیر نچسبد کیک کاملا پخته شده است.

مرحله دهم

حالا قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر روی کیک را با خامه لیمو تزیین می کنیم و با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا