آشپزی

طرز تهیه کیک لیمو بدون فر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک لیمو بدون فر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک لیمویی بدون فر

کیک لیمویی بدون فر یکی از کیک های بین المللی خوشمزه است که طعم و بافت بی نظیری دارد. برای مشاهده آموزش کامل گام به گام طرز تهیه کیک لیمویی بدون فر به ادامه مطلب بروید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک لیمویی بدون فر
یک تخم مرغ 4 عدد
قند ¾ لیوان
پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 6 قاشق چایخوری
ماست ¾ لیوان
روغن مایع ½ فنجان
ارد 2 فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم لیمو
شیر نر 1 فنجان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
قند 4 قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لیمویی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کیک لیمویی خوشمزه بدون فر در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شکر در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ سفید و کشدار شود.

مرحله دوم

سپس پوست لیمو رنده شده را به همراه آب لیموی تازه به کاسه اضافه کنید و 10 ثانیه هم بزنید. حالا ماست و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

سطح سوم

حالا آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک می کنیم و کم کم به ظرف اضافه می کنیم سپس با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا بافت کیک یکدست شود. سپس به مدت 10 ثانیه با سرعت کم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

وقتی گلوله های آرد باز شد، داخل قالب مورد نظر را با کاغذ کره ای بپوشانید، سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. حالا گچ را روی حرارت ملایم بگذارید و درب قابلمه را با درب ببندید.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و روی آن قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله سس می گذاریم و اجازه می دهیم کیک به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت روی آتش بماند تا کیک کاملا پخته شود.

مرحله ششم

حالا با ریختن شیر به همراه نشاسته ذرت و شکر و رنده پوست لیمو در قابلمه مناسبی کرم لیمو را درست می کنیم تا مواد در شیر حل شود.

مرحله هفتم

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامه به غلظت فرنی برسد. وقتی مخلوط داخل قابلمه غلیظ شد، کره را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کره آب شود.

مرحله هشتم

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید سپس روی خامه را سلفون بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود. پس از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز فرو کنید و بردارید.

مرحله نهم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کنید.

مرحله دهم

سپس خامه لیموی خنک شده را روی کیک خنک شده بریزید و با خلال پسته و تکه های لیمو عسلی تزئین کنید. سرگرمی روز کیک را به اندازه های دلخواه برش داده و با چای تازه دم کرده میل کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا