آشپزی

طرز تهیه کیک لیمو خرفه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک لیمو خرفه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک خرفه ای لیمویی

کیک خرفه لیمویی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که بافتی نرم و لطیف دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خرفه ای لیمویی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک خرفه لیمویی
یک تخم مرغ 4 عدد بزرگ
قند 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
شیر نر ¾ فنجان
ماست 1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو یا جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری
ارد 2 و ¼ فنجان
یک تخم مرغ جوجه تیغی 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک خرفه ای لیمویی

مرحله اول

برای تهیه کیک خرفه ای لیمویی خوشمزه، 30 دقیقه قبل همه مواد را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آنها با دمای محیط سازگار شود. حالا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید فر گرم شود سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن به مدت 7-8 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ کشدار شود.

سطح سوم

سپس آب لیموترش تازه و پوست لیمو را به کاسه اضافه کنید و 10 ثانیه هم بزنید سپس شیر، ماست و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم سپس با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را هم میزنیم تا یکدست شود سپس شکل مورد نظر را با کمی کره مایع چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک به مدت 45 دقیقه بپزد.

مرحله ششم

بعد از این مدت یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. حالا قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

سپس کیک را از قالب خارج می کنیم و روی توری می گذاریم و در صورت تمایل با سس لیمو و نعنا و برش های لیمو ترش تزئین می کنیم. سرگرمی روز کیک را به اندازه های دلخواه برش داده و با چای سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا