آشپزی

طرز تهیه کیک مرمری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک مرمری

کیک مرمر یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این کیک خوشمزه برای سرو بسیار مناسب و شیک می باشد طرز تهیه آن بسیار آسان است کیک مرمر را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک مرمری برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ارد 2 لیوان
روغن مایع 3.4 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
شیر نر 1 فنجان
قند 1 و 4.1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری استاندارد
وانیل 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 و نیم قاشق غذاخوری
آرد اضافی 1 و نیم قاشق غذاخوری
پودر نسکافه 1 و نیم قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده برای تزیین کافی
آجیل (پسته، گردو و بادام) و نارگیل برای تزیین کافی
شکلات چیپسی برای تزیین کافی

طرز تهیه کیک مرمری

مرحله 1: آماده سازی آرد و مواد جانبی

من آماده می کنم کیک مرمر مجلسی ابتدا آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس کمی بیکینگ پودر و کمی جوش شیرین به آرد اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را سه بار الک می کنیم تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست شوند سپس کنار می گذاریم.

مرحله 2: تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و بافت یکنواخت و کمی حجیم شود سپس کمی شکر به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و دوباره با همزن برقی با دور تند حدود 5 دقیقه هم میزنیم. .

مرحله 3: وانیل را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید

وقتی شکر و تخم مرغ خوب با هم مخلوط شدند به طوری که بافت مخلوط یکنواخت، کرمی، کشدار و حجیم شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا عطر وانیل در مواد و بوی تخم مرغ پخش شود. احساس می شود. گرفتن

مرحله 4: کره مایع و شیر را اضافه کنید

در مرحله بعد کمی کره مایع به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره کمی هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس شیری که به دمای محیط رسیده است را روی مواد بریزید و چند ثانیه تا زمانی که با هم مخلوط و یکدست شوند. .

مرحله 5: مخلوط آرد را اضافه کنید

سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را در دو تا سه مرحله کم کم به مواد اضافه کنید سپس با همزن دستی به صورت دایره ای یا در یک جهت هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود و آرد را اضافه کنید. به قالب یک توپ داخل مخلوط نمی چسبد.

مرحله ششم: خمیر کیک سه رنگ را تقسیم کنید

وقتی خمیر کیک آماده شد تا سه رنگ شود، اسفنج را به سه قسمت تقسیم کرده و در سه ظرف جداگانه می ریزیم، سپس به یک قسمت یک قاشق و نیم آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. با مواد تا یکدست شود

مرحله هفتم: کاکائو و نسکافه را اضافه کنید

به قسمت دیگر یک و نیم قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود سپس مقداری پودر نسکافه را به قسمت بعدی اضافه کنید و هم بزنید تا طعم نسکافه گرفته شود و بافت یکدست شود. و صاف باشد.

مرحله هشتم: آماده سازی و چیدمان قالب

سپس قالب مورد نظر را با مواد آزاد کننده یا روغن مایع کاملا آغشته کنید، سپس نیمی از مواد سفید ساده را داخل قالب بریزید، سپس به سلیقه خود مواد کاکائو و نسکافه را به ترتیب روی مواد سفید بریزید سپس سطح آنها را صاف کنید. بایستید

مرحله نهم: ترتیب ریختن مواد داخل قالب

سپس دوباره بقیه مواد سفید را روی آنها بریزید ترتیب ریختن مواد در قالب کاملا خوشمزه است سطح مواد را صاف کنید قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید سپس دمای فر را تنظیم کنید. تا 180 درجه..

مرحله 10: کیک را در فر بپزید

سپس کیک را به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر می گذاریم و آماده می شود، مراقب باشید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک از بین می رود، پس از آن با توجه به درجه حرارت، کیک از بین می رود. فرهای مختلف متفاوت است سرعت پخت کیک را تست کنید.

مرحله 11: تست پخت کیک

بعد از 40 دقیقه سیخ چوبی را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و اگر هیچکدام از مخلوط کیک به آن نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و در اتاق قرار دهید. دما را تا زمانی که روی کیک کمی مرمر شود کمی خنک کنید.

مرحله 12: کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید

وقتی کیک کاملا خنک شد کیک را با چاقوی تیز از قالب خارج کنید سپس قالب را به آرامی بچرخانید تا کیک کاملا از قالب خارج شود سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید تا طرف دیگر کیک خنک شود. به صورت کامل.

مرحله 13: تزیین نهایی کیک

سپس مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده را به سلیقه خود روی کیک بریزید، سپس روی کیک را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی و چند تکه حلقه موز بپاشید یا با توت فرنگی تزئین کنید. .

مرحله چهاردهم: کیک مرمر را برش داده و سرو کنید

سپس کیک مرمر را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس چند برش از آن را در ظرف مناسبی بریزید سپس این کیک خوشمزه را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه سالم با چای و قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا