آشپزی

طرز تهیه کیک موج دانوب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک موج دانوب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک موج دانوب

کیک موج دانوب یکی از کیک های خوشمزه و جذاب آلمانی است که از لایه های مختلفی تشکیل شده و با خوردن آن طعم های مختلفی را حس می کنید.این کیک شیک بافتی ظریف و سبک دارد و برای سرو بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و گام به گام با تهیه کیک موج دانوب در سایت آموزشی همراه باشید.

مواد لازم برای کیک
کره نرم 125 گرم
قند 125 گرم
تخم مرغ متوسط ​​در دمای اتاق 2 عدد
آرد گندم یا آرد سفید 200 گرم
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
شیر نر 100 میلی لیتر
گیلاس یا گیلاس 350 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شیر نر 60 میلی لیتر
مواد لازم برای پودینگ خامه ای
زرده 5 تکه
نشاسته ذرت 50 گرم
قند 70 گرم
شیر نر 400 میلی لیتر
کره نرم 100 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای فراستینگ شکلاتی
شکلات تلخ 70 گرم
کره 20 گرم
روغن مایع 20 گرم

طرز تهیه کیک موج دانوب

مرحله 1: آماده کردن قالب کیک

برای تهیه کیک دانوب ویو ابتدا داخل قالب 20-24 سانتی متری را با کره چرب کنید و کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید و لبه های داخلی قالب را چرب کنید و مقداری آرد بپاشید سپس قالب را کنار بگذارید و سپس شروع به پخت کنید و مواد کیک را آماده کنید.

مرحله 2: مخلوطی از کره و شکر را آماده کنید

ابتدا در ظرفی کمی کره بریزید سپس شکر را اضافه کنید و با همزن برقی یا همزن هم بزنید تا یکدست و کرمی با هم مخلوط شوند و یک قوام سبک و حجیم به دست آید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید. ..

مرحله 3: مواد خشک را آماده کنید

سپس تخم مرغ ها را با مواد مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست و مخلوط شوند سپس در ظرفی دیگر آرد را ابتدا الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله 4: آرد و شیر را به مخلوط کره اضافه کنید

سپس مخلوط آرد را به همراه شیر کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم و هم می زنیم تا ابتدا کمی آرد بریزید سپس کمی شیر اضافه کنید و سپس آرد را اضافه کنید و سپس کمی شیر اضافه کنید. و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله 5: طرز پخت سس

دقت کنید بعد از اضافه کردن آرد مواد را زیاد مخلوط نکنید چون بعدا با پخت پف کیک از بین می رود سپس بیش از نیمی از مایه را در قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید و سپس سطح مایه را با کفگیر صاف کنید. یا کفگیر صاف.همگن کنید

مرحله 6: مایه کاکائو را آماده کنید

در مرحله بعد پودر کاکائو را با کمی شیر مخلوط کنید تا یکدست شود و کاکائو گلوله شود سپس آن را به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود و مایه کاکائویی تشکیل شود سپس مایه کاکائویی را روی مایه وانیل بریزید.

مرحله 7: گیلاس را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری آلبالو را که از قبل شسته و خشک کرده اید از وسط نصف کنید و هسته های آن را جدا کنید و گوشت آلبالوها را به سمت پایین روی مایه کیک قرار دهید و به آرامی فشار دهید تا در خمیر فرو بروند.

مرحله هشتم: کیک را در فر بپزید

سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 30-35 دقیقه در فر بپزد و آماده است با خلال دندان تست کنید.

مرحله 9: پخت را تست کنید و کیک را خنک کنید

یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید کیک آماده است سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و در همین حین آماده کنید. پودینگ خامه ای

مرحله 10: تهیه پودینگ کاستارد

برای تهیه پودینگ کاستارد ابتدا مقداری شیر را در ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس مقداری نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه کرده و با آن هم بزنید سپس زرده تخم مرغ را روی مخلوط بریزید و هم بزنید. .

مرحله 11: وانیل را اضافه کنید و حرارت دهید

سپس مقداری وانیل روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ از بین برود سپس کاسه را با مواد روی حرارت ملایم قرار دهید و با لیسک همه مواد را خوب مخلوط کنید و مخلوط را به جوش بیاورید.

مرحله 12: مخلوط را هم بزنید و داخل کاسه بریزید

وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد مخلوط را با قاشق هم بزنید تا غلیظ شود و بعد از اینکه پودینگ به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف کم عمق دیگری بریزید تا سریع خنک شود و به دمای محیط برسد و آماده است.

مرحله 13: با اضافه کردن پودینگ به کره، کاسترد را درست کنید

سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید سپس داخل ظرفی مقداری کره بریزید و با همزن برقی پر سرعت هم بزنید تا یکدست و یکدست و سبک شود سپس به تدریج در حین هم زدن کره پودینگ را کم کم اضافه کنید. ، آن را اضافه کنید.

مرحله چهاردهم: روی کیک را با خامه بپوشانید و در یخچال قرار دهید

وقتی پودینگ را اضافه کردید مخلوط را هم بزنید تا کاستارد به دست بیاید سپس روی کیک را با طلق بپوشانید و کاسترد را روی کیک بریزید و سطح آن را با کفگیر صاف کنید سپس قالب کیک را در یخچال قرار دهید.

مرحله 15: درست کردن فراستینگ شکلاتی با کره و روغن

سپس کیک را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا پودینگ کاملا سفت و یکدست شود و در این فاصله لعاب شکلاتی را آماده کنید برای این منظور در ظرفی کمی کره بریزید و سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 16: شکلات را در کره و روغن ذوب کنید

سپس مقداری شکلات خرد شده را به مخلوط کره و روغن اضافه کنید و سپس کاسه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکلات کاملا ذوب شوند و همه مواد با هم مخلوط شوند و می توانید کاسه را در مایکروفر قرار دهید.

مرحله هفدهم: شکلات را سرد کنید و کیک را درست کنید

پس از آماده شدن فراستینگ شکلاتی و تشکیل بافت یکنواخت، ظرف را از روی حرارت بردارید یا از مایکروفر بردارید و در دمای محیط قرار دهید و بگذارید کمی خنک شود سپس کیک را از یخچال خارج کنید.

مرحله 18: روی کیک را با فراستینگ شکلاتی بپوشانید

سپس لعاب شکلاتی را روی پودینگ بریزید و سطح آن را صاف کنید و دوباره کیک را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات کاملا سفت و سفت شود و طعم همه مواد مخلوط شده و با هم بخورند.

مرحله 19: کیک را با چای یا قهوه سرو کنید

بعد از 5-6 ساعت کیک را از یخچال خارج کرده و کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس چند برش از کیک دانوب ویو را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه همراه با چای یا قهوه سرو کنید. خدمت


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا