طرز تهیه کیک هلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک هلو
کیک هلو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک های فصل تابستان است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کیک هلو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کیک هلو | |
آرد سفید | 2 لیوان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 1 فنجان |
شیر نر | 1 فنجان |
روغن مایع | 1 فنجان |
هلو | 1 قطعه |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک هلو
مرحله اول
من آماده می کنم کیک هلو مجلسی در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم خوب گرم شود. سپس قالب را با کمی روغن یا کره چرب کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را همراه با شکر در ظرف مناسبی می ریزیم سپس با همزن با سرعت زیاد هم می زنیم تا بافت مواد کشسان و رنگ آن روشن شود. سپس کره را اضافه کنید و چند ثانیه مواد را با هم مخلوط کنید.
سطح سوم
حالا دمای شیر را زیاد کرده و چند ثانیه به هم زدن مواد ادامه می دهیم تا بافت آنها یکدست شود. در همین حین آرد را با بکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با لیسک یک طرف آن را هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود. سپس هلو را به صورت سنگ های قیمتی برش می دهیم و با نشاسته مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط هلو و نشاسته را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا تکه های هلو در کل کیک پخش شود. سپس قالب را در فر قرار دهید و اجازه دهید کیک حدود 45 دقیقه بپزد.
مرحله ششم
بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم تا رنگ شیرینی بگیرد. در آخر قالب را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کیک خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و با تکه های هلو و خامه فرم گرفته به دلخواه تزئین کنید.