طرز تهیه کیک هویج آمریکایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک هویج آمریکایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک هویج آمریکایی
کیک هویج یکی از کیک های خانگی خوشمزه است که در کافی شاپ ها در کنار نوشیدنی های گرم سرو می شود. این کیک خوشمزه تقریباً طبق همین دستور تهیه می شود اما در بعضی از دستورات مواد دیگری به خمیر اضافه می شود. به عنوان مثال، برای اینکه کیک هویج مان جشن و طعم بهتری داشته باشد، می توانیم از مغزهای خوشمزه مانند گردو، پسته و … استفاده کنیم. دیدن آموزش پخت جامع و گام به گام طرز تهیه کیک هویج آمریکایی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
مواد لازم برای کیک هویج آمریکایی | |
آرد قنادی | 195 گرم |
هویج | 375 گرم |
نشاسته سیب زمینی | 45 گرم |
شکر دانه ریز | 195 گرم |
روغن مایع | 120 گرم |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
گردو | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
طرز تهیه کیک هویج آمریکایی
مرحله اول
من آماده می کنم کیک هویج آمریکایی ابتدا هویج را پوست گرفته و بعد از شستن آن را ریز خرد می کنیم سپس همراه با روغن مایع داخل مخلوط کن یا همزن می ریزیم. برای خوش طعم شدن کیک می توانیم مقداری پوست پرتقال رنده شده نیز اضافه کنیم.
مرحله دوم
حالا هویج و کره را به مدت 5 دقیقه با هم مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست و رنگی به دست آید. سپس تخم مرغ ها را به مخلوط کن اضافه کنید و چند دقیقه با بقیه مواد مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
سطح سوم
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و پس از الک کردن در ظرف بزرگی می ریزیم. سپس شکر، نشاسته سیب زمینی و نمک را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا مواد خشک را کم کم به مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. از آنجایی که با هم زدن زیاد خواص بیکینگ پودر از بین می رود، باید مراقب باشیم که مواد زیاد مخلوط نشوند.
مرحله پنجم
حالا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس قالب مناسبی به قطر 22 سانتی متر را با کره مخصوص مارشمالو چرب می کنیم. اگر روغن برای جدا کردن کیک نداریم با کاغذ روغنی داخل قالب میزنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند ضربه روی سطح کار می زنیم تا حباب های مایه کیک از بین برود. می توانیم گردوها را در وسط خمیر کیک قرار دهیم یا روی مایه کیک قرار دهیم.
مرحله هفتم
اگر بخواهیم گردوها را روی کیک بگذاریم تا بعد از پخت کیک در بافت کیک فرو نرود، باید آنها را کاملاً با آرد بپوشانیم تا روی سطح کیک باقی بمانند و داخل کیک نشوند. کیک.
مرحله هشتم
سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر کاملا گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار می دهیم تا کیک آماده شود. بعد از پخت کیک آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله نهم
سپس قالب را روی یک بشقاب بزرگ برعکس می کنیم تا کیک کاملا در بشقاب قرار گیرد سپس روی کیک را تزئین می کنیم. برای تزیین کیک می توانیم از پودر قند، شکلات آب شده و … استفاده کنیم. به سلیقه ما
5
19