آشپزی

طرز تهیه کیک وانیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک وانیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک وانیلی

کیک وانیلی یکی از انواع کیک های ساده و خوش عطر است که طبق دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک وانیلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک وانیلی
یک تخم مرغ 5 تکه
قند 2 فنجان
ارد 3 لیوان
وانیل ⅓ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
پودر هل ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس گاناش
کرم رنگ 50 گرم
یک تکه شکلات 50 گرم
مواد لازم برای سس کارامل
قند ½ فنجان
کره 50 گرم
کرم رنگ 100 گرم

طرز تهیه کیک وانیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک وانیلی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا مخلوط تخم مرغ را با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر الک کرده و در ظرف را الک کنید.

سطح سوم

سپس مخلوط را در کاسه با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. حالا شیر ولرم را به همراه کره مایع به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا پودر هل را به کاسه مایه کیک اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید تا پودر هل در کل مایه کیک پخش شود. سپس داخل یک فرم خالی را با کمی کره سرد آغشته کرده و آرد می پاشیم.

مرحله پنجم

بعد از آرد پاشی، قالب را برگردانید تا آرد اضافی از تابه خارج شود، سپس خمیر را به طور یکنواخت داخل تابه بریزید. سپس فرم را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا هوای اضافی خارج شود.

مرحله ششم

در این مرحله قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. در این مدت سس گاناش و سس کارامل را آماده می کنیم.

مرحله هفتم

برای تهیه سس گاناش ابتدا خامه را در ظرف مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه شروع به جوشیدن کند. وقتی خامه به جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله هشتم

حالا شکلات تخته ای را ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا شکلات از روی حرارت خامه آب شود و کاملا پخش شود. در ادامه به سراغ تهیه سس کارامل می رویم.

مرحله نهم

برای این کار شکر را در ظرف مناسبی بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر را بدون هم زدن و فقط با تکان دادن تابه آب می کنیم و وقتی شکر آب شد کره را اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا کره آب شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله خامه را به آن اضافه کنید. سپس سس کارامل را مدام هم بزنید تا خامه حل شود.

مرحله یازدهم

بعد از 40 دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود.

مرحله دوازدهم

وقتی کیک کاملا خنک شد آن را از قالب خارج کنید سپس کیک خنک شده را با سس گاناش و سس کارامل پخش کنید. در آخر کیک وانیلی را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا