آشپزی

طرز تهیه کیک ونیزی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک ونیزی

کیک ونیزی یکی از کیک های بین المللی خوشمزه و دلچسب است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی نرم و سبک دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک ونیزی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک ونیزی
یک تخم مرغ 2 عدد
کره 120 گرم
شکر قهوهای حدود 1 فنجان
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر نر 1 فنجان
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 لیوان
پودر خمیرمایه 1 قاشق مرباخوری
موز 1 قطعه
تکه های شکلات 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک ونیزی

مواد را با هم ترکیب کنید

ابتدا سرکه را در ظرفی ریخته و شیر را با آن مخلوط می کنیم و درب ظرف را می بندیم و می گذاریم یک ربع بماند سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم تا بافتی به دست آید. آرد سبک و لطیف است آن را به صورت یکنواخت فرم دهید و بعد در دادگاه قرار دهید. سپس کره را در ظرف دیگری بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بافت کرمی به دست آید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید. .

شکلات و موز را اضافه کنید

هر بار 1 دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدست شود سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود سپس مخلوط شیر و سرکه (دوغ) را داخل مواد بریزید و به مقدار دلخواه اضافه کنید با هم مخلوط کنید و مخلوط کنید. . سپس موز را پوست گرفته و قاچ کرده و در ظرفی بریزید و سپس مقداری شکلات چیپسی به آن اضافه کنید و یک قاشق آرد روی آن ها بریزید و با هم مخلوط کنید و سپس به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

قالب را چرب کنید

سپس داخل قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید، مایه کیک کمی سفت می شود که کاملا طبیعی است، سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سفت کنید، قالب را تنظیم کنید. دمای فر تا 180 درجه سانتیگراد.

پختن کیک

سپس اجازه دهید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بپزد و سطح آن کمی طلایی شود، در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود سپس یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و آن را بیرون بیاورید. اگر تمیز باشد کیک پخته شده است.

خامه زده شده

بعد از اینکه کیک خوب پخت، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس خامه فرم گرفته یا اسنک شکلاتی را روی کیک بریزید.

کیک تزیین شده

سپس به سلیقه خود روی کیک را با پودر پسته، گردو آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام، تکه های شکلات و ترافل رنگی یا چند دایره موز و توت فرنگی تزیین کنید و سپس روی کیک را به شکل دلخواه تزیین کنید. و اندازه برش

سرو کیک

سپس چند برش کیک ونیزی را در ظرفی مناسب بریزید و این کیک خوشمزه و مقوی را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای چای یا به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی در کنار انواع دارچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا