آشپزی

طرز تهیه کیک پراتیک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

چگونه یک کیک کاربردی درست کنیم

کیک عملی یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و از دو لایه کیک اسفنجی و گل ختمی تشکیل شده است که ترکیبی از مغزها و تخمه ها می باشد و برای پذیرایی و مهمانی ها به عنوان یک کیک بسیار مناسب و شیک می باشد. دسر جذاب برای معرفی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پراتیک به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده کیک مقدار مواد
یک تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
قند 1 فنجان
کره نرم شده 120 گرم
شیر نر 1 فنجان
ارد 2 لیوان
پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 و نیم قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کیک مقدار مواد
پودر نارگیل 1/4 فنجان
کمی پودر گردو درشت خرد شده 1/4 فنجان
شکر قهوهای 1 و نیم قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری

چگونه یک کیک کاربردی درست کنیم

مرحله 1: آماده کردن قالب های کیک

ابتدا برای تهیه مواد رویه، مقداری گردو را در میکسر چرخ کنید، دقت کنید که پودر گردو خیلی ریز و آردآلود نباشد، بلکه کمی درشت تر باشد تا زیر دندانتان احساس کنید، سپس پودر گردو را داخل ظرف بریزید. ظرف

مرحله 2: پودر نارگیل و شکر را مخلوط کنید

سپس مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس شکر قهوه ای را به مخلوط آنها اضافه کنید و مخلوط کنید می توانید از شکر سفید هم استفاده کنید اما شکر قهوه ای طعم بهتری دارد و رنگ کوکی ها جذاب تر می شود.

مرحله 3: دارچین را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری پودر دارچین را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین پخش شود و سپس مواد رویه را کنار بگذارید، سپس مواد اصلی را برای تهیه کیک آماده کنید، می توانید برای کیک از روغن حیوانی یا گیاهی استفاده کنید.

مرحله 4: آماده سازی مواد برای کیک

در ظرفی مقداری کره بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت مایه یکدست و کرمی و حجیم شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا گلوله شود.

مرحله 5: وانیل و شیر را اضافه کنید

وقتی تخم مرغ ها کاملا با مواد مخلوط شدند و بافت یکدستی به دست آمد، سپس کمی وانیل به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس کمی شیر اضافه می کنیم. مخلوط و خوب مخلوط کنید.

مرحله 6: پودر نارگیل و آرد را اضافه کنید

سپس پودر نارگیل را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست و یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله هفتم: آرد و بیکینگ پودر را دوباره الک کنید

سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید تا بافت یکنواخت شود، سپس مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن آرام مخلوط کنید تا یکدست شود و آرد به شکل گلوله درآید. در مواد باقی نماند.

مرحله 8: آماده کردن قالب کیک

وقتی بافت مخلوط یکدست و یکدست شد، داخل قالب 23 سانتی متری را با کره مایع چرب کنید و کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید تا کف و کناره قالب با کاغذ پخت پوشانده شود، سپس بریزید. خمیر کیک به شکل

مرحله نهم: اسفنج ها را روی کیک قرار دهید

سپس یک یا دو بار با قالب کیک روی سطح آن ضربه بزنید تا هوای داخل مایه آزاد شود و سطح آن با کفگیر صاف و یکدست شود سپس مواد رویه را روی مایه بپاشید تا تمام قسمت های کیک را بپوشاند. سطح

مرحله 10: با تکه های بادام یا خلال بادام تزئین کنید

سپس می توانید به سلیقه خود مقداری بادام یا خلال بادام روی رویه بریزید و پهن کنید سپس قالب کیک را در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و تنظیم کنید.

مرحله یازدهم: کیک را در فر بپزید

اگر از فر برقی یا کیک تستر استفاده می کنید، دما را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید، سپس کیک را به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر بگذارید تا لبه های آن طلایی شود، 30 درجه اول در فر را باز نکنید. چند دقیقه مانده تا نفس خود را از دست ندهید

مرحله 12: تست پخت کیک

سپس با سیخ چوبی یا خلال دندان آماده بودن کیک را چک کنید و سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیک پخته و آماده است سپس آن را بردارید. خارج از فر

مرحله 13: کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید

قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز کناره های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برعکس کنید و کیک را به آرامی و کامل از قالب خارج کنید سپس کاغذ فر را از قالب جدا کنید. کیک. جدا

مرحله چهاردهم: تزیین نهایی کیک

سپس به سلیقه خود می توانید روی کیک را با گاناش یا شکلات آب شده یا خامه فرم گرفته تزیین کنید و روی آن مقداری پودر پسته، پودر نارگیل یا گردوی آسیاب شده یا بادام بپاشید سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید. در نهایت کیک کاربردی را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا