طرز تهیه کیک پرتقال با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک پرتقال را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک پرتقالی
کیک پرتقالی یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و ساده ایرانی است که طبق دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک پرتقالی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کیک پرتقالی | |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 1 و ¼ فنجان |
آب پرتقال تازه | 1 فنجان |
ارد | 2 فنجان |
کره | ½ فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
پوست پرتقال | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک پرتقالی
مرحله اول
من آماده می کنم کیک پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد خنک شده را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم همه مواد با دمای محیط سازگار شوند.
مرحله دوم
حالا پرتقال را بشویید سپس پوست آن را با دندان های ریز رنده رنده کنید. سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 7 تا 10 دقیقه مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود. سپس آب پرتقال تازه و کره را در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که مخلوط آب پرتقال نباید بجوشد. سپس آب پرتقال را به همراه پوست پوست پرتقال داخل مخلوط تخم مرغ می ریزیم و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم می زنیم تا تخم مرغ ها از حرارت آب پرتقال نپزند.
مرحله پنجم
حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید و در 3 مرحله مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله با کاردک خمیر کیک را با حرکات دایره ای از یک طرف مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. سپس فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، کف آن را با کره مایع چرب می کنیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی قالب کیک می زنیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک کاملا از بین برود.
مرحله هشتم
در این مرحله قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 45 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. سپس بعد از این مدت کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله نهم
حالا یک سیخ چوبی یا خلال دندون وسط کیک برش میزنیم بعد بیرون میاریم اگه خمیر کیک بهش نچسبه کیک کاملا پخته شده. سپس قالب را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود.
مرحله دهم
در آخر کیک را از فرم خارج می کنیم سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. سرگرمی روز برش های کیک پرتقال را در بشقاب مورد نظر بریزید و با چای زعفران سرو کنید. نوش جان.
5
2