آشپزی

طرز تهیه کیک پرتقال و هل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک پرتقال و هل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک پرتقال و هل

کیک هل پرتقالی یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی پف دار، سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع درست و آماده می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه کیک هل نارنجی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک هل پرتقالی
ارد 2 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
آب پرتقال 1 فنجان
قند 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
گل سرخ 3 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
فشار دادن 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پرتقال و هل

مرحله 1: آماده سازی قالب و فر

برای تهیه کیک پرتقال و هل ابتدا یک قالب گرد به قطر 20 سانتی متر یا یک قالب مربعی 20*20 را با کره یا روغن مایع چرب کنید یا داخل قالب کاغذ پخت بگذارید و سپس قالب را در فریزر قرار دهید سپس در فر برقی قرار دهید. یا فر گاز را روشن کنید تا کاملا گرم شود.

مرحله 2: تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا گلوله شوند و کمی حجمشان زیاد شود، سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی حدود 5 تا 7 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کاملا پر شوند. ترکیب شده. با هم مخلوط کنید

مرحله 3: وانیل و آب پرتقال را اضافه کنید

وقتی بافت مخلوط یکدست و کرمی شد، کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل به مواد بپیچد و بوی تخم مرغ گرفته شود و بافت مخلوط سبک و کشدار شود، سپس کمی آب پرتقال به آن اضافه کنید. مخلوط

مرحله 4: گلاب و کره مایع را اضافه کنید

سپس مخلوط را کمی مخلوط کنید تا آب پرتقال کاملا جذب مواد شود سپس به سلیقه خود کمی گلاب روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا عطر گلاب به مواد بپیچد سپس کره مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید. تا زمانی که ترکیب شود.

مرحله 5: آرد، بکینگ پودر و پودر هل را با هم ترکیب کنید

سپس در ظرفی دیگر آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک شود سپس بکینگ پودر و پودر هل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و دوباره الک می کنیم تا آرد یکدست شود سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد می ریزیم. کمی. و با لیسک مخلوط کنید.

مرحله ششم: آرد را با مخلوط مخلوط کرده و در قالب بریزید

دقت کنید که آنقدر هم بزنید تا آرد در مخلوط حل شود و گلوله های آردی در آن باقی نماند، سپس مخلوط را در قالب کاملا خنک شده بریزید و سپس به آرامی روی سطح قالب بزنید تا هوای داخل مخلوط گرفته شود.

مرحله هفتم: کیک را در فر بپزید

سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر گازی را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و در صورت استفاده از فر برقی دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سپس به مدت 45 دقیقه بگذارید بپزد.

مرحله 8: پخت کیک را تست کنید

بعد از پخت کیک رنگش تقریبا طلایی میشه توجه داشته باشید که در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود سپس یک سیخ چوبی داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید. پخته و آماده است.

مرحله 9: کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید

سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس با استفاده از چاقو کیک را از قالب خارج کرده و به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس استفاده کنید. کاغذ پوستی.از او جدا شود.

مرحله 10: کیک را تزئین کرده و سرو کنید

سپس می توانید روی کیک را با مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده و پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، شکلات چیپسی و مقداری گل خشک تزئین کنید، سپس به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. سرگرمی روز برش های کیک پرتقال و هل را در ظرف مناسبی بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه برای خوردن با چای سرو کنید.

منبع: طرز تهیه کیک پرتقالی


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا