طرز تهیه کیک چای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک چای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک چای
کیک چای یکی از کیک های خوشمزه و لطیف است که بافتی سبک و لطیف دارد و یک میان وعده مناسب و لذیذ مخصوصا برای کودکان است.این کیک خوشمزه به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کیک چای به ادامه مطلب بروید بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کیک چای | |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 1 فنجان |
ارد | 2.5 فنجان |
وانیل | 1 قاشق مرباخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری پر |
چای تیره و سرد | 1 فنجان |
کره | 1 فنجان |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری کامل |
طرز تهیه کیک چای
مرحله اول
برای تهیه کیک چای ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا کمی پف کند و حجمش زیاد شود سپس شکر را به آن اضافه کرده و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود. . کرمی، الاستیک و یکنواخت باشد.
مرحله دوم
سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا طعم وانیل گرفته شود و در مواد پخش شود، سپس چای تیره و خنک را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شوند، سپس کره مایع را روی مواد بریزید و به اندازه ای هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سطح سوم
سپس در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آرد سبک و یکدست شود، سپس آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه می کنیم. با بیت در یک جهت.
مرحله چهارم
وقتی خمیر یکدست و نرم شد، 3.4 پیمانه از مواد کیک را بردارید و کنار بگذارید، سپس کف قالب را با کره، آرد یا کره مایع چرب کنید، مقداری آرد بپاشید یا کاغذ پخت بگذارید و سپس مواد کیک را داخل آن بریزید. .
مرحله پنجم
سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای آن را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزد سپس آن را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
مرحله ششم
بعد برای مواد کیک 3.4 پیمانه از مواد کیک را در ظرفی بریزید و 2 لیوان شیر که به دمای محیط رسیده است اضافه کنید و هم بزنید سپس 3 الی 6 قاشق شکر به سلیقه خود اضافه کنید و مواد را بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله هفتم
در مرحله بعد 1/4 پیمانه کره مایع را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس 2 تا 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد به غلظت دلخواه برسد. تمرکز.
مرحله هشتم
سپس کیک خنک شده را به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید و مقداری از مخلوط موادی که درست کرده اید را روی کیک بریزید و پهن کنید و اجازه دهید کاملا جذب کیک شود سپس مقداری پودر کاکائو روی کیک و کیک الک کنید. سس.
5
2