آشپزی

طرز تهیه کیک چای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک چای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک چای

کیک چای یکی از کیک های خوشمزه و لطیف است که بافتی سبک و لطیف دارد و یک میان وعده مناسب و لذیذ مخصوصا برای کودکان است.این کیک خوشمزه به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کیک چای به ادامه مطلب بروید بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک چای
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 1 فنجان
ارد 2.5 فنجان
وانیل 1 قاشق مرباخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری پر
چای تیره و سرد 1 فنجان
کره 1 فنجان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری کامل

طرز تهیه کیک چای

مرحله اول

برای تهیه کیک چای ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا کمی پف کند و حجمش زیاد شود سپس شکر را به آن اضافه کرده و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود. . کرمی، الاستیک و یکنواخت باشد.

مرحله دوم

سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا طعم وانیل گرفته شود و در مواد پخش شود، سپس چای تیره و خنک را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شوند، سپس کره مایع را روی مواد بریزید و به اندازه ای هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سطح سوم

سپس در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آرد سبک و یکدست شود، سپس آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه می کنیم. با بیت در یک جهت.

مرحله چهارم

وقتی خمیر یکدست و نرم شد، 3.4 پیمانه از مواد کیک را بردارید و کنار بگذارید، سپس کف قالب را با کره، آرد یا کره مایع چرب کنید، مقداری آرد بپاشید یا کاغذ پخت بگذارید و سپس مواد کیک را داخل آن بریزید. .

مرحله پنجم

سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای آن را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزد سپس آن را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله ششم

بعد برای مواد کیک 3.4 پیمانه از مواد کیک را در ظرفی بریزید و 2 لیوان شیر که به دمای محیط رسیده است اضافه کنید و هم بزنید سپس 3 الی 6 قاشق شکر به سلیقه خود اضافه کنید و مواد را بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله هفتم

در مرحله بعد 1/4 پیمانه کره مایع را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس 2 تا 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد به غلظت دلخواه برسد. تمرکز.

مرحله هشتم

سپس کیک خنک شده را به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید و مقداری از مخلوط موادی که درست کرده اید را روی کیک بریزید و پهن کنید و اجازه دهید کاملا جذب کیک شود سپس مقداری پودر کاکائو روی کیک و کیک الک کنید. سس.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا