آشپزی

طرز تهیه کیک ژله بستنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک ژله ای بستنی

کیک ژله بستنی یکی از دسرهای شیک و خوشمزه است که از دو لایه مختلف با طعم های مختلف تشکیل شده است. بستنی ژله ای برای سرو بسیار مناسب است، این دسر خوشمزه را می توانید خیلی راحت به روش های مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بستنی و ژله ای در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده کیک مقدار مواد
یک تخم مرغ 2 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
قند نصف فنجان
شیر نر 1/3 فنجان
روغن مایع 1/3 فنجان
ارد 1 و 3/1 لیوان
پودر خمیرمایه 1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم ژله مقدار مواد
ژله قرمز با طعم مطلوب 2 بسته
آب جوش 2 لیوان
بستنی وانیلی 1 فنجان
شیر برای کیک نصف فنجان

طرز تهیه کیک ژله ای بستنی

مرحله 1: تخم مرغ ها را با همزن بزنید و شکر را اضافه کنید

برای درست کردن کیک ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم میزنیم تا گلوله شده و بافت یکنواختی پیدا کنند سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله 2: عصاره وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید

وقتی بافت یکدست، همگن، کرمی و کشدار شد، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر با همزن دستی خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود. .

مرحله 3: شیر و کره مایع را اضافه کنید

بعد شیری را که به دمای محیط رسیده به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس کره مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود تا کره جذب شود. رفتن

مرحله 4: مخلوط آرد و کاکائو را آماده کنید

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود، سپس کمی بیکینگ پودر به آن اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، سپس پودر کاکائو را به مخلوط آرد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب یکدست شود و آرد گلوله نشود.

مرحله 5: مخلوط آرد را الک کنید

سپس مخلوط را سه بار الک کنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید.الک کردن آرد باعث می شود علاوه بر کیک، بافت کیک نیز نرم و لطیف تر شود.خوب بلند می شود.

مرحله 6: مخلوط آرد را با مخلوط پایه ترکیب کنید

سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و در چند مرحله با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود و بافت یکنواختی به دست آید، دقت کنید بعد از افزودن آرد به مخلوط زیاد هم نزنید چون از بین می رود. کرکی

مرحله 7: تابه را آماده کرده و سس را بریزید

سپس داخل یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی گذاشته و سطح آن را با کره مایع بمالید، سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس شعله کره را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود، سپس ظرف را روی آن قرار دهید و حرارت را کم کنید، انجام دهید.

مرحله هشتم: نکات مهم هنگام استفاده از تابه معمولی

اگر تابه دو نفره ندارید می توانید از تابه معمولی استفاده کنید اما فراموش نکنید که درب آن را محکم ببندید سپس بگذارید کیک به مدت 30 دقیقه خوب بپزد و آماده است در حین پخت در ظرف را باز نکنید. ، زیرا پفک از بین می رود

مرحله نهم: پخت کیک را با یک سیخ چوبی بررسی کنید

بعد از این مدت یک سیخ چوبی را داخل کیک بچسبانید و آن را بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید کیک خوب پخته و آماده است سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در حالی که دما پایین آمد آن را کنار بگذارید. و کمی خنک می شود

مرحله 10: کیک را برعکس کرده و خنک کنید

سپس قالب دو طرفه را بچرخانید تا کیک دوباره داخل شود و درب تابه را باز کنید و کاغذ روغنی را از روی کیک بردارید و دوباره درب تابه را ببندید و آن را برگردانید تا کیک به حالت اولیه برگردد سپس اجازه دهید کیک تا دمای اتاق خنک شود کمی خنک شود.

مرحله یازدهم: تهیه پودر ژله

حالا دو بسته پودر ژله رنگ قرمز و هر طعمی که دوست دارید در ظرفی بریزید، می توانید به سلیقه خود از یک عدد ژله آلبالو، توت فرنگی، انار، تمشک استفاده کنید، سپس یک فنجان آب جوش روی پودر ژله بریزید.

مرحله 12: مخلوط ژله و آب در حال جوش را هم بزنید

سپس مخلوط آب و ژله را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، برای اینکه ذرات ژله کاملا در آب حل شود تا بافت مخلوط شفاف و یکدست شود، می توانید ظرف مخلوط را با استفاده از Bain روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید. -روش ماری

مرحله 13: بستنی را به مخلوط ژله اضافه کنید و هم بزنید

سپس مخلوط را با قاشق هم بزنید تا بافت مخلوط شفاف شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد سپس مقداری بستنی که به دمای محیط رسیده و کاملا نرم شده به آن اضافه کنید سپس خوب هم بزنید. .

مرحله چهاردهم: ژله را در یخچال قرار دهید

وقتی مخلوط ژله و بستنی کاملا مخلوط و یکدست شد ظرف ژله را به مدت 5 تا 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد سپس روی سطح کیک کمی شیر بریزید و با قلم مو روی آن را روی آن پخش کنید. در حالی که خیس است.بله باشد

مرحله 15: ژله را روی کیک بریزید

مرطوب کردن سطح کیک با شیر باعث می شود ژله به کیک بچسبد سپس ژله را از یخچال خارج کرده و با همزن دستی مخلوط کنید تا بافت آن یکنواخت شود سپس ژله را به آرامی روی کیک بریزید و در آن پخش کنید. یک لایه روی کیک

مرحله 16: بافت ژله را یکدست کنید

سپس سینی را در یخچال قرار دهید تا ژله شکل خودش را بگیرد و به کیک بچسبد، بعد از حدود 2-3 ساعت که ژله سفت شد سینی را از یخچال خارج کرده و کیک را به آرامی از قالب خارج کنید. سپس آن را در محل دادگاه دیگری قرار دهید.

مرحله هفدهم: کیک ژله را تزئین و سرو کنید

سپس سطح ژله را به دلخواه با دانه های انار یا دایره های توت فرنگی، تمشک، آلبالو یا آلبالو تزیین کنید، سپس به شکل و اندازه دلخواه برش دهید، سپس چند برش از کیک ژله بستنی را به شکل مناسب بچینید. ظرف در آخر کیک ژله بستنی را به عنوان دسر پذیرایی شیک و جذاب با دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا