آشپزی

طرز تهیه کیک کارپاتکا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک کارپاتکا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک کارپاتکا

طرز تهیه کیک کارپاتکا، طرز تهیه شیرینی لهستانی

کیک کارپاتکا یکی از کیک های لذیذ و لذیذ لهستانی است که بافتی سبک و لطیف دارد و به روش های مختلف درست می شود.این کیک مقوی صبحانه ای مناسب و مقوی یا دسری شیک و رسمی برای پذیرایی و مهمانی ها می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک کارپاتکا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
اب 1 فنجان
مارگارین 125 گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
ارد 1 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه
شیر نر 2 و نیم لیوان
ارد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
زرده 1 قطعه
قند 1 لیوان خالی
وانیل شکر 2 ساشه هر کدام 10 گرم
مارگارین 125 گرم

طرز تهیه کیک کارپاتکا

مرحله اول

برای تهیه خامه ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس زرده را به مخلوط ریخته و هم بزنید تا غلیظ شود و شیر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید و هم بزنید.

مرحله دوم

سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و آرد در شیر گلوله شود سپس نشاسته را روی مواد ریخته و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود سپس کاسه همزن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید.

سطح سوم

وقتی مخلوط شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم وانیل به مخلوط نفوذ کند، سپس مارگارین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.

مرحله چهارم

سپس روی مخلوط را سلفون بپوشانید و اجازه دهید کاملا در دمای محیط خنک شود، سپس برای تهیه خمیر کیک، مقداری آب در قابلمه بریزید و مارگارین را به آن اضافه کنید، سپس مقداری نمک روی مخلوط بپاشید.

مرحله پنجم

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و هم می زنیم وقتی مارگارین حل شد آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و وقتی مخلوط به غلظت حلوا رسید از روی حرارت برداشته و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود. کمی.

مرحله ششم

وقتی مخلوط به دمای محیط رسید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم و هم می زنیم تا خمیر چسبناکی به دست بیاید سپس کف قالب مورد نظر را کاغذ کره ای قرار می دهیم و سپس خمیر را داخل قالب می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم.

مرحله هفتم

سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 165 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 35 دقیقه بگذارید خوب بپزد و طلایی شود، پس از مدت زمان آن را از فر خارج کرده و در فر قرار دهید. به محیط زیست

مرحله هشتم

وقتی کیک خنک شد و به دمای محیط رسید به آرامی از قالب خارج کرده و کنار می گذاریم و نیمه دیگر خمیر را به همین ترتیب آماده می کنیم و می پزیم و از قالب خارج می کنیم و در دمای محیط می گذاریم. سپس اولین اسفنج را در قالب قرار دهید.

مرحله نهم

سپس خامه خنک شده را روی کیک بریزید و روی آن را پهن کنید سپس اسفنج بعدی را روی آن قرار دهید و روی آن را سلفون بپوشانید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و طعم همه مواد را بگیرد. کاملا با هم مست

مرحله دهم

بعد از این مدت کیک را از یخچال خارج کرده و سلفون را روی آن بردارید و روی آن را با کمی پودر قند بپاشید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و با پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو و چند برش مطابق با آن بپاشید. به سلیقه شما موز را تزئین کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا