طرز تهیه کیک کارپاتکا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک کارپاتکا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک کارپاتکا
کیک کارپاتکا یکی از کیک های لذیذ و لذیذ لهستانی است که بافتی سبک و لطیف دارد و به روش های مختلف درست می شود.این کیک مقوی صبحانه ای مناسب و مقوی یا دسری شیک و رسمی برای پذیرایی و مهمانی ها می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک کارپاتکا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | |
اب | 1 فنجان |
مارگارین | 125 گرم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
ارد | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای خامه | |
شیر نر | 2 و نیم لیوان |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته | 2 قاشق غذاخوری |
زرده | 1 قطعه |
قند | 1 لیوان خالی |
وانیل شکر | 2 ساشه هر کدام 10 گرم |
مارگارین | 125 گرم |
طرز تهیه کیک کارپاتکا
مرحله اول
برای تهیه خامه ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس زرده را به مخلوط ریخته و هم بزنید تا غلیظ شود و شیر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید و هم بزنید.
مرحله دوم
سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و آرد در شیر گلوله شود سپس نشاسته را روی مواد ریخته و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود سپس کاسه همزن را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید.
سطح سوم
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم وانیل به مخلوط نفوذ کند، سپس مارگارین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
مرحله چهارم
سپس روی مخلوط را سلفون بپوشانید و اجازه دهید کاملا در دمای محیط خنک شود، سپس برای تهیه خمیر کیک، مقداری آب در قابلمه بریزید و مارگارین را به آن اضافه کنید، سپس مقداری نمک روی مخلوط بپاشید.
مرحله پنجم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و هم می زنیم وقتی مارگارین حل شد آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و وقتی مخلوط به غلظت حلوا رسید از روی حرارت برداشته و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود. کمی.
مرحله ششم
وقتی مخلوط به دمای محیط رسید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم و هم می زنیم تا خمیر چسبناکی به دست بیاید سپس کف قالب مورد نظر را کاغذ کره ای قرار می دهیم و سپس خمیر را داخل قالب می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم.
مرحله هفتم
سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 165 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 35 دقیقه بگذارید خوب بپزد و طلایی شود، پس از مدت زمان آن را از فر خارج کرده و در فر قرار دهید. به محیط زیست
مرحله هشتم
وقتی کیک خنک شد و به دمای محیط رسید به آرامی از قالب خارج کرده و کنار می گذاریم و نیمه دیگر خمیر را به همین ترتیب آماده می کنیم و می پزیم و از قالب خارج می کنیم و در دمای محیط می گذاریم. سپس اولین اسفنج را در قالب قرار دهید.
مرحله نهم
سپس خامه خنک شده را روی کیک بریزید و روی آن را پهن کنید سپس اسفنج بعدی را روی آن قرار دهید و روی آن را سلفون بپوشانید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و طعم همه مواد را بگیرد. کاملا با هم مست
مرحله دهم
بعد از این مدت کیک را از یخچال خارج کرده و سلفون را روی آن بردارید و روی آن را با کمی پودر قند بپاشید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و با پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو و چند برش مطابق با آن بپاشید. به سلیقه شما موز را تزئین کنید.
5
2