آشپزی

طرز تهیه کیک کاپوچینو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک کاپوچینو

کیک کاپوچینو یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و به روش های مختلف بسیار راحت و سریع درست می شود.این کیک جذاب با طعم فوق العاده بسیار شیک و مناسب برای سرو است و بسیار تحسین کنندگان برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک کاپوچینو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 1 فنجان
شیر نر 1 فنجان
روغن مایع 1/3 فنجان
آرد سفید 2 لیوان
کاپوچینو آماده است 1 قاشق غذاخوری
نسکافه (قهوه فوری) 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه
قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری
اب 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ کافی

طرز تهیه کیک کاپوچینو

تهیه شیر و نسکافه

برای تهیه کیک کاپوچینوی کافه ای ابتدا مقداری شیر گرم را در ظرفی ریخته سپس نسکافه و کاپوچینو را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند و کنار می گذاریم سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم تا گلوله شوند و کمی حجمشان زیاد شود.

تهیه مخلوطی از تخم مرغ و شکر

سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 3-4 دقیقه مخلوط کنید تا بافت کرمی و کشدار شود سپس وانیل را روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی آن پخش شود. تخم مرغ بو می دهد مرغ ها رفته اند .

شیر و نسکافه را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید

سپس ترکیب شیر، نسکافه و کاپوچینو را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا یکدست و یکدست شود، سپس کره را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم.

آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید

سپس مقداری بیکینگ پودر به آرد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و دوباره آرد را الک می کنیم تا بافت یکدست و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و ابتدا با همزن آرام هم می زنیم تا مخلوط شود. و یکنواخت .و سپس با لیسک مخلوط کنید.

مایه کیک را داخل قالب می ریزیم

سپس کف و اطراف قالب گرد به قطر 20 سانتی متر را با روغن مایع چرب کنید و کاغذ چرب شده را داخل آن قرار دهید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را با کفگیر صاف کنید و قالب را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید. ، آن را روی حرارت قرار دهید.

کیک را در فر بپزید

فر را روی 180 درجه گرم کنید و بگذارید کیک به مدت 1 ساعت خوب بپزد و طلایی شود، در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.با سیخ چوبی تست کنید.

تست کیک

سیخ چوبی را داخل کیک فرو کرده و بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید کیک پخته و آماده است سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و سپس با احتیاط. کیک را از فر خارج کنید.فرم را بیرون بیاورید.

روی کیک را با خامه بپوشانید

برای درست کردن خامه مقداری پودر نسکافه را با آب در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم سپس خامه قنادی را به آن ها اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شوند و خامه فرم بگیرد و جای پره های خامه را بگیرد. میکسر روی آن بمانید.

روی کیک را با خامه و آجیل تزئین کنید

سپس کاغذ روغنی را از روی کیک بردارید و کیک را 3 قسمت کنید و هر قسمت را با مخلوط شیر و نسکافه مرطوب کنید و روی هر قسمت مقداری خامه فرم گرفته بریزید و سطح آن را با کاردک صاف کنید و اسفنج بعدی را روی آن قرار دهید. قرار دادم.

کیک در یخچال است

با توجه به سلیقه و سلیقه خود می توانید از مقداری گردوی آسیاب شده نیز استفاده کنید و خامه را بین کیک ها بریزید، وقتی کیک آخر را گذاشتید، کل کیک را با خامه بپوشانید و کیک را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. باقی مانده.

برش و تزیین نهایی کیک

بعد از حدود 1 الی 2 ساعت که کیک خودش را گرفت و خامه جا افتاد، کیک را از یخچال خارج کرده و پودر پسته، پودر نارگیل، گردو آسیاب شده، فندق آسیاب شده، شکلات چیپسی و چند برش را به دلخواه اضافه کنید. موز. در نهایت کیک کاپوچینو را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی قرار دهید و این کیک خوشمزه را با چای یا نسکافه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا