آشپزی

طرز تهیه کیک کره بادام زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک کره بادام زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک کره بادام زمینی

کیک کره بادام زمینی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به کیک بین المللی معروف است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کره بادام زمینی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک کره بادام زمینی
ارد 1.5 فنجان
شکر قهوهای 1 فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد بزرگ
اب دوغ شربت 1 فنجان
پودر خمیرمایه ½ قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
روغن مایع ⅓ فنجان
وانیل ½ قاشق چایخوری
کره بادام زمینی ⅓ فنجان
مواد لازم برای فرسازی
کره بادام زمینی 1 فنجان
روغن حیوانی ½ فنجان
شکر پودر شده ½ فنجان
کرم رنگ ½ فنجان
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک کره بادام زمینی

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه کره بادام زمینی در ابتدای کار فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود. سپس شکر، روغن مایع و کره بادام زمینی را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد را در کاسه با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام به مدت 1 دقیقه هم بزنید.

سطح سوم

در مرحله بعد وانیل را به کاسه اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود سپس آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را در الک ریخته و 3 بار الک میکنیم. حالا مواد خشک و دوغ را به طور متناوب در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

حالا مایه کیک را با همزن به صورت دایره ای از یک طرف هم می زنیم تا بافت مایه کاملا یکدست شود. سپس شکل مورد نظر را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس مایه کیک را می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. در همین حین مواد لعاب را آماده می کنیم. برای این کار روغن حیوانی را در ظرفی بریزید.

مرحله ششم

در مرحله بعد کره بادام زمینی را به همراه خامه قنادی به کاسه اضافه کنید سپس پودر قند را به همراه پودر کاکائو داخل کاسه الک کنید.

مرحله هفتم

بعد از 45 دقیقه برای بررسی اینکه کیک پخته شده است، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر به آن نچسبید کیک کاملا پخته است سپس فرم را از قالب خارج کنید. فر.

مرحله هشتم

سپس اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر لعاب را روی کیک می زنیم و با چای تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا