آشپزی

طرز تهیه کیک گردویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک گردویی

کیک گردویی کیک یکی از پرطرفدارترین کیک های بین المللی در کافه هاست که معمولا به عنوان شام سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک گردویی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک آجیلی
ارد 3 لیوان
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 1 فنجان
شیر نر 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
پودر بسته بندی 2 فنجان مربا
وانیل 1 قاشق چایخوری
گردو 1 فنجان

طرز تهیه کیک گردویی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک گردویی خوشمزه در ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل به آن اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم می زنیم تا رنگ مواد روشن و کشدار شود. .

مرحله دوم

در این مرحله کره مایع را به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید سپس دوباره با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می کنیم.

سطح سوم

حالا آرد و بکینگ پودر را در ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل الک بریزید سپس مخلوط آرد را 3 بار الک کنید و در 3 مرحله روی مخلوط تخم مرغ بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه کیک را با کفگیر به صورت دایره ای هم زده و در یک جهت می چرخانیم تا بافت آن یکدست شود. سپس فر را روی 180 درجه بگذارید و بگذارید کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا پوست گردو را جدا می کنیم، سپس با استفاده از چاقو، مغز گردو را به نگین های کوچک برش می دهیم. سپس فرم مناسبی را انتخاب می کنیم سپس کف قالب را با کمی روغن مایع چرب کرده و آرد می پاشیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. بعد نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس گردوی خرد شده را به طور یکنواخت روی مایه کیک بریزید و بقیه مایه کیک را دوباره داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم

حالا فرم را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا حباب ها و هوای اضافی مایه کیک گرفته شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود.

مرحله هشتم

در این مرحله بعد از گذشت این زمان کیک را با خلال دندون یا سیخ چوبی تست می کنیم تا خلال دندون یا سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنیم سپس بیرون بیاوریم و اگر چیزی به آن نچسبد کیک کاملا پخته شده است.

مرحله نهم

در آخر کیک گردویی را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج می کنیم و به اندازه دلخواه برش می دهیم و با چای زعفران یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا