آشپزی

طرز تهیه کیک گلابی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک گلابی

کیک گلابی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک گلابی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک گلابی
گلابی 3 عدد
ارد 260 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 180 گرم
روغن مایع 80 گرم
ماست 240 گرم
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک گلابی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک گلابی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با همزن برقی با سرعت بالا هم میزنیم تا سفید و کشدار شود سپس روغن و ماست را به کاسه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. حالا آرد، بکینگ پودر و پودر دارچین را داخل الک بریزید.

سطح سوم

حالا مواد خشک را در دو قسمت داخل کاسه الک کنید و با لیسک آن را به یک طرف برگردانید تا مایه کیک بافت یکنواختی پیدا کند. مراقب باشید خمیر کیک را زیاد مخلوط نکنید زیرا بکینگ پودر غیرفعال می شود.

مرحله چهارم

حالا داخل قالب مورد نظر را با کمی کره مایع بمالید سپس نیمی از مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس دو عدد گلابی را به دلخواه برش بزنید و روی کیک بریزید و بقیه مایه کیک را اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس گلابی باقی مانده را به دلخواه برش دهید و روی خمیر کیک قرار دهید. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود.

مرحله ششم

بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کنید.

مرحله هفتم

حالا بگذارید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در نهایت کیک را به اندازه های دلخواه برش داده و با چای یا قهوه تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا