آشپزی

طرز تهیه کیک یخچالی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک یخ زده

کیک بستنی یکی از انواع کیک های خانگی ساده و خوشمزه است که بدون فر هم درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک یخ زده برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک سرد
شیر نر 2 لیوان
قند 1 فنجان
کرم رنگ 50 گرم
گل سرخ 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید یا نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت وانیلی پای بوربون 1 بسته
بیسکویت تخته ای شکلاتی 1 بسته

طرز تهیه کیک یخ زده

مرحله اول

من آماده می کنم کیک بستنی ساده در ابتدای کار شیر را به همراه شکر در قابلمه مناسبی بریزید سپس هم بزنید تا ذرات شکر در شیر حل شود. سپس پودر کاکائو و آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله دوم

حالا مخلوط آرد را به شیر اضافه کنید سپس هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا مخلوط شیر به قوام فرنی برسد.

سطح سوم

در این مرحله که مخلوط شیر به غلظت دلخواه رسید ظرف را از روی حرارت برداشته سپس می گذاریم خنک شود. سپس خامه را به مواد متوسط ​​اضافه می کنیم سپس مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گلاب را به مواد میانی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. بعد یک شکل مستطیلی مناسب انتخاب می کنیم سپس داخل شکل را با کیسه فریزر کاملا می پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا یک بیسکویت وانیلی را به صورت عمودی در قالب قرار می دهیم. سپس مقداری از مواد خامه ای را روی بیسکویت شکلاتی پخش می کنیم سپس بیسکویت شکلاتی را به بیسکویت وانیلی در قالب می چسبانیم.

مرحله ششم

در این مرحله مراحل را به همین ترتیب تکرار می کنیم تا بیسکویت ها تمام شود سپس روی کیک را کاملا با بقیه کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس استراحت می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت بعد از گذشت این مدت کیک را از یخچال خارج کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. سپس روی کیک را کاملا با شکلات آب شده بپوشانید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا