آشپزی

طرز تهیه گبولی پلو با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه گبولی پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

نحوه تهیه آن گوبولی پیلو

گابولی پلو یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل جنوبی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد، این غذای خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است، شما می توانید گابولی پلو را خیلی راحت و سریع درست کنید. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه گوبولی پیلو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
تکه های مرغ به تعداد افراد
برنج 4 لیوان
پیاز 4 عدد
سیب زمینیها 2 عدد
ادویه مرغ (نمک، زردچوبه، دارچین و زیره) از هر کدام نصف قاشق چایخوری
هل برای پخت مرغ 2 عدد
برگ بو برای پخت مرغ 2 عدد
ادویه برنج (نمک، زردچوبه، پودر کاری و زیره) کافی
ادویه برای پر کردن (نمک، زردچوبه، پودر دارچین، پودر کاری، زیره و فلفل سیاه) از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه گوبولی پلو

مرحله 1: نخودها را در آب خیس کنید و پف آن را بردارید

ابتدا نخودها را در ظرفی بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید نخود یک شب تا صبح خوب خیس بخورد تا پف آنها گرفته شود و در زمان پخت زودتر بپزند.

مرحله دوم: نخود و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد

سپس نخودها را آبکش کرده و در قابلمه ای بریزید و کمی آب روی آنها بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید نخودها به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت متوسط ​​بپزند تا بافت آنها کاملا نرم شود سپس آنها را از روی حرارت بردارید. حرارت. بیرون بردن

مرحله سوم: مرغ ها و آب را داخل قابلمه بریزید و چند تکه پیاز را به قابلمه اضافه کنید

سپس تکه های مرغ را شسته و در قابلمه بریزید، می توانید از ساق یا سینه مرغ یا ترکیبی از دو تکه استفاده کنید، سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید، پیاز را پوست بگیرید، بشویید و 4 تکه کنید و بگذارید. در قابلمه را روی مرغ ها بریزید.

مرحله چهارم: ادویه ها را به مرغ ها اضافه کنید و آنها را بپزید

سپس به مقدار مناسب نمک، زردچوبه، دارچین، زیره، هل و برگ بو را به میزان ذائقه خود در قابلمه بریزید، سپس در قابلمه را ببندید، در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، اجازه دهید مرغ ها یک ساعت تا یک ساعت بپزند. و نصف .

مرحله پنجم: پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن داغ تفت دهید

سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به صورت خلالی و نازک برش می دهیم و در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود سپس پیازها را در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا کاملاً پخته شود. سبک و شفاف که باید انجام شود

مرحله ششم: ادویه ها را به پیاز اضافه کنید و برنج را در قابلمه روی پیازها بریزید

سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و رنگ زردچوبه باز شود، وقتی پیاز طلایی شد، برنج را که چند ساعت در آب خیس کرده اید و نمک را اضافه کنید. در قابلمه پیاز را بریزید.

مرحله هفتم: آب مرغ را صاف کرده و روی برنج بریزید

سپس قابلمه را با مرغ هایی که خوب پخته و نرم شده اند از روی حرارت بردارید سپس تکه های مرغ را خارج کرده و در قابلمه دیگری قرار دهید سپس آب مرغ را از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود سپس آب مرغ را بریزید و برنج داخل قابلمه را طوری بریزید که بالای سطح آن باشد.

مرحله هشتم: برنج را با آب مرغ بجوشانید و روی حرارت ملایم بجوشانید

سپس برنج را با آب مرغ بپزید، اجازه دهید برنج بجوشد تا آب مرغ جمع شود و به سمت برنج برود، وقتی آب قابلمه بخار شد، درب قابلمه را ببندید، برنج را با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بپزید. بگذارید یک دقیقه بجوشد و تمام می شود

مرحله نهم: پیاز را خرد کرده و در تابه تفت دهید

سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به صورت خلالی و نازک برش دهید و در تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را در تابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید. تا روشن شود و شیشه ای شود

مرحله 10: ادویه جات ترشی جات را به پیاز اضافه کنید و آنها را سرخ کنید

سپس ادویه هایی را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر دارچین، زیره و پودر کاری است، به سلیقه خود روی پیاز بریزید، می توانید کم یا زیاد کنید.

مرحله یازدهم: نخود پخته شده را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید

سپس نخود پخته ای را که از قبل پخته و پخته اید به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس در تابه دیگری مقداری روغن بریزید و در تابه را ببندید روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم می شود.

مرحله دوازدهم: تکه های مرغ را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید

سپس تکه های مرغ را در تابه بریزید، با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود، وقتی یک طرف تکه ها قرمز و طلایی شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر تکه های مرغ سرخ شود، سپس مرغ ها را از تابه بردارید و بیاورید و آن را در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله سیزدهم: برنج را در ظرف مناسبی ریخته و چیده و تکه های مرغ و قیمه را روی برنج بریزید.

سپس برنج پخته و آماده را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ های سرخ شده را به دلخواه روی برنج یا داخل برنج بچینید سپس مقداری از مایه را روی برنج بریزید و روی آن را تزئین کنید.

مرحله چهاردهم: سیب زمینی ها را ورقه ای برش دهید و بشویید

برای تزیین گوبولی پلو می توانید در حین پختن برنج و مرغ، مقداری سیب زمینی را پوست بگیرید و خلال کنید سپس سیب زمینی ها را بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شود.

مرحله 15: داخل تابه روغن بریزید و سیب زمینی ها را در تابه سرخ کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سیب زمینی ها را در ماهیتابه بریزید، در روغن داغ سرخ کنید تا همه قسمت های آن طلایی شود، وقتی سیب زمینی ها سرخ شدند، آنها را از داخل ماهیتابه خارج کنید. تابه از آتش

مرحله شانزدهم: گلبولی پلو را تزئین کرده و سرو کنید

سپس سیب زمینی سرخ شده را روی برنج ریخته و تزیین می کنیم، این غذا را به سلیقه خود تزیین می کنیم، سرگرمی روز پلو گوبولی را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی به همراه سالاد، ترشی، انواع دارچین درست کرده و مخلفات سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا