طرز تهیه گراتن سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه گراتن سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه گراتن سیب زمینی
گراتن سیب زمینی یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه گراتن سیب زمینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سیب زمینیها | 4 عدد |
گوشت | 250 گرم |
پیاز | 2 عدد |
فلفل های رنگارنگ | 1 قطعه |
قارچ | 8 عدد |
پیتزا با پنیر | کافی |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
مواد لازم برای سس را اضافه کنید | |
آرد گندم | 2 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 1 فنجان |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه گراتن سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه گراتن سیب زمینی خوشمزه ابتدا گوشت را نگینی خرد کنید سپس در چرخ گوشت بریزید و در ظرف مناسبی چرخ کنید. سپس یک رگ مناسب را انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
حالا سیب زمینی ها را پوست می گیریم سپس می شوییم. بعد سیب زمینی ها را ورقه ای برش می دهیم سپس سیب زمینی های خلال شده را به همراه یک قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه می ریزیم.
سطح سوم
در این مرحله داخل قابلمه آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم، سپس می گذاریم سیب زمینی ها بپزند تا هسته کمی چسبناک شود. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را ورقه ای می کنیم.
مرحله چهارم
حالا فلفل را به صورت نوارهای نازک برش می دهیم. سپس یک تابه را روی اجاق می گذاریم، سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را به تابه اضافه می کنیم. سپس پیاز را سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
وقتی پیاز سبک و شفاف شد، فلفل را اضافه کنید، سپس تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی فلفل از بین برود. سپس قارچ را شسته سپس پوست آن را جدا می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله قارچ را به اندازه دلخواه برش می دهیم سپس قارچ را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا آب قارچ تمام شود. سپس بعد از اینکه آب قارچ تبخیر شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
مرحله هفتم
حالا گوشت را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. در مرحله بعد نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به مواد متوسط اضافه کنید، سپس تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود و پاستا کاملا سرخ شود.
مرحله هشتم
در این مرحله کمی آب جوش به مواد متوسط اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند. سپس سیب زمینی ها را در آبکش بریزید.
مرحله نهم
حالا اجازه دهید آب اضافی سیب زمینی ها خارج شود و خنک شود. سپس برای تهیه سس بشامل ابتدا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم سپس آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را داخل آن می ریزیم.
مرحله دهم
در این مرحله آرد را کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس شیر را در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.
مرحله یازدهم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم گرم شود. بعد ظرفی را انتخاب می کنیم که قابل حرارت باشد سپس داخل آن را با کمی روغن آغشته می کنیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله سیب زمینی های خلال شده را کف ظرف مورد نظر می چینیم سپس مواد گوشتی را روی سیب زمینی ها پخش می کنیم. سپس مقداری از سس بشامل را روی مواد میانی بریزید.
مرحله سیزدهم
حالا به مقدار دلخواه سس را روی پنیر پیتزا بریزید. سپس دوباره سیب زمینی های خلال شده را می چینیم و مواد متوسط را روی سیب زمینی ها می ریزیم. این مراحل را به ترتیب انجام می دهیم تا مواد تمام شود.
مرحله چهاردهم
در این مرحله لایه آخر را کاملا با پنیر پیتزا می پوشانیم و مقداری آب روی پنیر پیتزا می پاشیم تا پنیر کشدار شود. سپس ظرف را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و به مدت 50 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله پانزدهم
حالا بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم سپس ظرف را در طبقه اول فر می گذاریم و می گذاریم پنیر پیتزا طلایی و طرح دار شود. در آخر گراتن سیب زمینی را از فر خارج کرده و با سس دلخواه میل کنید. نوش جان.
5
2