طرز تهیه گراتن گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه گوشت کباب
گراتن با گوشت غذای لذیذ و فوق العاده خوش طعمی است که به دلیل ترکیباتش شبیه پیتزا است و خیلی راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه گوشت کباب برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز خرد شده | 1 قطعه |
قارچ خرد شده | 250 گرم |
فلفل خرد شده | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری نمک |
نمک و فلفل | کافی |
پودر آویشن و سیر | کافی |
روغن زیتون | کافی |
پیتزا با پنیر | کافی |
مواد لازم برای سس را در آن قرار دهید | |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه گوشت کباب
مرحله اول
برای تهیه گوشت برای تفت دادن ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سپس مقداری روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در روغن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند. طلایی و سپس گوشت چرخ کرده به پیاز اضافه می شود.
مرحله دوم
سپس به کمک قاشق گوشت را در تابه پهن کرده و بپزید تا تمام قسمت های آن پخته شود و رنگ گوشت تغییر کند، سپس قارچ ها را که شسته و حلقه حلقه کرده اید به مواد اضافه کنید و بپزید. تا زمانی که قارچ ها همگن شوند پخته می شوند. آب میوه جمع آوری می شود
سطح سوم
سپس با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید یک فلفل را به هر رنگی یا ترکیبی از دو یا سه رنگ مختلف انتخاب کنید، آن را بشویید و به مکعب های کوچک برش دهید و در تابه قرار دهید و کمی تفت دهید تا عطر آن گرفته شود. فلفل آزاد شد مواد را پخش کنید.
مرحله چهارم
سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ رب روشن شود، سپس نمک و فلفل و کمی پودر آویشن و سیر را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود. در مواد پخش می شود.
مرحله پنجم
در این مرحله برای تهیه سس بشامل کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود سپس آرد را اضافه کرده و تفت دهید سپس شیر را در آن ریخته و مدام هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. به تمرکز برسد
مرحله ششم
سپس ابتدا مواد گوشتی را در ظروف نسوز کوچک و مناسب بریزید و سطح آن ها را صاف کنید سپس سس بشامل را روی آن ها بریزید و بمالید سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بمالید تا سطح مواد کاملا با پنیر پیتزا پوشانده شود.
مرحله هفتم
سپس ظرف ها را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید حدود ده دقیقه پنیر آب شود و سطح آن طلایی شود سپس ظروف را از فر خارج کنید.
مرحله هشتم
سپس روی گوشت برشته را با سس کچاپ یا سس مایونز یا هر سس دیگری به دلخواه تزیین کنید و به عنوان یک غذای سریع لذیذ یا یک غذای ساده و مقوی آماده کنید و با سالاد و انواع دارچین سرو کنید.