آشپزی

طرز تهیه گردو پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه گردو پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز پخت برنج با گردو

پالو گردو یکی از غذاهای خوشمزه و جشن است که می توانید با دستورهای مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت برنج با گردو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 250 گرم
گردو 200 گرم
پیاز 2 عدد
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
زرشک 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه و پودر زعفران کافی
نمک و فلفل کافی

طرز پخت برنج با گردو

مرحله اول

من آماده می کنم برنج گردویی خوشمزه در ابتدای کار، گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، زردچوبه و پودر زعفران در ظرف مناسبی قرار می دهیم. حالا ۱ عدد پیاز را با دندان های ریز رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم.

مرحله دوم

وقتی آب پیاز اضافی خارج شد آن را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. حالا گوشت چرخ کرده را به اندازه یک گردو جدا کرده و به شکل توپ در می آوریم.

سطح سوم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم. سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس کوفته ها را به تابه اضافه کرده و کاملا سرخ کنید.

مرحله چهارم

در مرحله بعد یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید و سپس آن را به جوش آورید. سپس گردوها را ریز خرد می کنیم و در ظرفی پر از آب می گذاریم تا خیس شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم. سپس زرشک را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید و بلافاصله زرشک را از تابه خارج کنید.

مرحله ششم

حالا پیاز باقیمانده را رنده کنید و به تابه اضافه کنید سپس کمی تفت دهید تا پیاز شیشه ای شود. سپس مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

مرحله هفتم

در این مرحله گردوی خیس خورده را در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی گردو گرفته شود. حالا زرشک را به همراه زعفران پخته به تابه اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و وقتی آب به جوش آمد برنج را بشویید و به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید. سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن کامل شود.

مرحله نهم

بعد از این مدت یک دانه برنج را با دو انگشت خرد می کنیم، وقتی برنج و هسته آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم. حالا مقداری روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دهم

حالا ته دیگ مورد نظر را در قابلمه ثابت می کنیم و یک لایه برنج آبکش شده را داخل قابلمه می ریزیم. حالا مقداری از مخلوط گردو و زرشک را روی برنج بمالید و لایه لایه را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.

مرحله یازدهم

سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید و قابلمه را روی آن قرار دهید و سپس درب قابلمه را ببندید و روی قابلمه قرار دهید. حالا شناگر گردو را به مدت 45 دقیقه روی آتش بگذارید تا دم بکشد.

مرحله دوازدهم

بعد از این مدت گردو و برنج را با هم مخلوط کنید تا مواد مخلوط و یکدست شود سپس در ظرف مورد نظر بریزید. در آخر کوفته ها را در بشقاب قرار دهید و در صورت تمایل با خلال پسته تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا