طرز تهیه گشنیز کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت گشنیز روی گریل
گشنیز کبابی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه آذری است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت گشنیز روی گریل برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 1 کیلوگرم |
سیر | 2 قرص |
گشنیز | 1 دسته کوچک |
نمک و فلفل | کافی |
پیاز | 2 عدد |
مواد لازم برای سس گشنیز |
|
گوجه فرنگی | 3 تا 4 عدد |
روغن مایع | کافی |
گشنیز | 1 دسته کوچک |
نمک و فلفل | کافی |
طرز پخت گشنیز روی گریل
مرحله اول
برای تهیه گشنیز کبابی معمولی ابتدا گوشت را ریز خرد می کنیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. بعد گشنیز را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم.
مرحله دوم
حالا می گذاریم آب اضافی گشنیز بیرون بیاید سپس روی تخته گوشت می گذاریم و ریز خرد می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. سپس سیر و پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
سطح سوم
در این مرحله سیر و پیاز را روی رنده ریز رنده می کنیم سپس پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس سیر و نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
مرحله چهارم
حالا که سس باربیکیو کاملا یکدست شد با دست خیس به اندازه نارنگی می گیریم و به شکل ماسوره در می آوریم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس سیخ ها را در تابه گذاشته و کاملا سرخ کنید تا مغزها پخته شوند. سپس با شستن گشنیز سس گشنیز را آماده می کنیم.
مرحله ششم
حالا گشنیز را در آبکش بریزید، سپس بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. سپس گشنیز را روی تخته گوشت می گذاریم و ریز خرد می کنیم سپس گوجه ها را می شوییم.
مرحله هفتم
در این مرحله گوجه ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مقداری روغن مایع می ریزیم و می گذاریم خوب داغ شود سپس گوجه ها را اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا گوجه فرنگی را 3 تا 4 دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود سپس نمک و فلفل و گشنیز را به آن اضافه می کنیم و 10 تا 12 دقیقه تفت می دهیم تا گشنیز با سس مخلوط شود و کره را می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله بعد از تمام شدن این زمان سیخ ها را روی سس می گذاریم سپس مقداری گشنیز روی سیخ ها می ریزیم و به مدت 5 دقیقه روی آتش می گذاریم تا غذا جا بیفتد. در آخر گشنیز کبابی را با برنج سرو کنید. نوش جان.