طرز تهیه گل کلم تنوری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه گل کلم تنوری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت گل کلم تنوری
گل کلم تنوری یکی از غذاهای بین المللی ساده و لذیذ است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز پخت گل کلم تنوری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گل كلم | 1 عدد کوچک |
نمک و فلفل و پودر سیر | کافی |
پودر پیاز، پاپریکا و زیره | کافی |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
طرز پخت گل کلم تنوری
مرحله اول
برای تهیه گل کلم تنوری خوشمزه ابتدا گل کلم را به اندازه های دلخواه برش می دهیم و می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا کشیده شود و کاملا خشک شود.
مرحله دوم
حالا گل کلم را در ظرف بزرگ و مناسبی بریزید سپس روغن زیتون، نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز و زیره را به گل کلم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا گل کلم بپزد.
سطح سوم
در این مرحله، گل کلم طعمدار را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم تا زمانی که طعمها جذب گل کلم شوند، استراحت کند. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس بعد از تمام شدن این زمان سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس گل کلم طعم دار شده را روی کاغذ روغنی بمالید.
مرحله پنجم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس گل کلم را به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته و برشته شود. سپس بعد از این مدت گل کلم را از فر خارج می کنیم.
مرحله ششم
در آخر گل کلم تنوری را در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس در صورت تمایل با برگ جعفری و گشنیز تزئین می کنیم. سرگرمی روز گل کلم تنوری را به عنوان میان وعده رژیمی با سس دلخواهتان سرو می کنیم. نوش جان.
5
2