آشپزی

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده

گوجه فرنگی خشک شده یک غذای طعم دهنده محسوب می شود که در تهیه انواع غذاهای جدید و سنتی مورد استفاده قرار می گیرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده گوجه فرنگی خشک
گوجه فرنگی 5 کیلوگرم
نمک 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده

مرحله اول

برای تهیه گوجه فرنگی ساده آفتابی ابتدا باید گوجه فرنگی مناسب تهیه کنیم. برای این منظور باید از گوجه فرنگی رسیده سفت و گوشتی استفاده کنیم. به هیچ عنوان از گوجه فرنگی کامل یا شل و آبکی استفاده نکنیم.

مرحله دوم

ابتدا گوجه ها را با چاقوی تیز به صورت ورقه ای نازک و یکدست برش دهید سپس در سینی مناسب بچینید. سپس مقداری نمک روی گوجه ها بپاشید.

سطح سوم

در این مرحله سینی گوجه فرنگی را در فضای باز و زیر نور مستقیم آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود. بهتر است هر روز گوجه ها را زیر و رو کنید تا یکنواخت خشک شوند و کپک نزنند.

مرحله چهارم

زمان خشک شدن گوجه فرنگی به شدت نور خورشید بستگی دارد. البته ضخامت ورقه های گوجه فرنگی نیز در خشک شدن آنها موثر است. معمولا زمان خشک شدن گوجه فرنگی بین 1 تا 2 هفته است.

مرحله پنجم

نکته دیگر این است که برای جلوگیری از ایجاد شبنم روی گوجه فرنگی باید آنها را شب در داخل خانه نگهداری کنیم. بعد از خشک شدن کامل گوجه فرنگی ها را داخل کیسه های زیپ دار قرار می دهیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله ششم

البته می توانیم گوجه فرنگی خشک را در روغن زیتون هم نگهداری کنیم. می توانیم از گوجه فرنگی خشک شده در غذاهایی مانند سوپ، خورش، پیتزا، پاستا و خورش استفاده کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا