آشپزی

فوت و فن آبگوشت آجیل در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آبگوشت آجیلو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر آبگوشت آجیل

هنر و تکنیک آبگوشت آجیل راز خوشمزه آب آجیل چه چیزی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بدون شک آب آجیل این قدرت را دارد که شما را معتاد کند. این غذا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین آبگوشت های سنتی ایرانی است. در پختن این غذا باید به یک نکته توجه کنید: طرز تهیه آن ربطی به آبگوشت هایی که تاکنون امتحان کرده اید ندارد. قدیمی های تهران و مردم این شهر با تکنیک خاص خود بهترین مهارت را در تهیه این غذا دارند. اما ناامید نشو! با یادگیری و درست کردن چند بار این غذا می توانید مانند تهرانی ها آبگوشت آجیل خوشمزه ای را در خانه تهیه کنید.

آبگوشت آجیل به عنوان یک غذای سنتی تهرانی با استفاده از مواد اولیه مختلف طعمی منحصر به فرد و فوق العاده دارد. در تهیه این غذا از مواد اولیه منحصربفرد مانند آلو، مغزها و قیمه و همچنین سیب زمینی و حبوبات استفاده می شود که بسیار کمیاب هستند. به همین دلیل طعم و عطر بی نظیری دارند. برای تهیه این غذا مانند آبگوشت حوصله زیادی می طلبد. آبگوشت آجیل نیز یکی از آبگوشت های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که از گذشته در بین تهرانی ها رایج بوده است. برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل را دنبال کنید.

عناصر

1 عدد پیاز

2 عدد سیب زمینی

گوشت 1 کیلوگرم

پسته، بادام، گردو و فندق از هر کدام 1/4 پیمانه

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی 1 عدد

گندم پوست کنده 2 قاشق غذاخوری

جو پوست کنده 2 قاشق غذاخوری

1/4 فنجان نخود

لپه 2 قاشق غذاخوری

زعفران آبیاری شده به میزان لازم

زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچین به میزان لازم

طرز پخت آبگوشت آجیل

در مرحله اول ظرف مناسبی را انتخاب کرده و داخل آن روغن بریزید. در صورت تمایل می توانید به جای روغن از قیمه یا کره استفاده کنید.

سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید. وقتی روغن و قابلمه داغ شد، پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید.

وقتی پیاز نرم شد، گوشت را بشویید و به قطعات کوچکتر برش دهید. سپس گوشت ها را به پیاز اضافه کنید و کاملا تفت دهید و رنگ کنید.

بعد از حدود یک ساعت گوشت کاملا آماده خواهد بود. در همین حین به سراغ گوجه فرنگی ها بروید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و در آب جوش بریزید.

بعد از چند دقیقه جوش آمدن گوجه فرنگی، حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و آب آن را بردارید. گوجه فرنگی را خنک کرده و سپس به آرامی پوست آن را جدا کنید. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.

حالا نوبت رب گوجه فرنگی است. آن را به مخلوط گوشت، پیاز و گوجه فرنگی اضافه کنید. سپس به سراغ حبوبات بروید. بهتر است حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا تورم آنها کاهش یابد. پس از مخلوط کردن پوره گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، گوشت و پیاز، لوبیاها را به مخلوط اضافه کنید.

حالا لوبیاها را از آب خارج کرده و آبکشی کنید. سپس پیاز و گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت اضافه کنید. سپس گندم و جو را به مخلوط اضافه کنید. قبل از استفاده پوست گندم و جو را بشویید و بشویید. پس از پختن لوبیا، گندم و جو را به مخلوط اضافه کنید. آب جوش را به مخلوط اضافه کنید تا تقریباً سطح مواد را بپوشاند و روی کاسه را بپوشانید.

اجازه دهید مواد با هم مخلوط شوند و طعم خود را جذب کنند. بعد از حدود یک ساعت به سراغ بقیه مواد بروید.

پسته، بادام و فندق را به همراه ادویه ها به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس زعفران پخته شده را اضافه کنید و دوباره در ظرف را ببندید تا مواد به خوبی به هم برسند.

هنر آبگوشت آجیل و راز طعم آبگوشت چیست؟

حالا برای سیب زمینی. پوست آنها را بگیرید و به قطعات کوچکتر برش دهید. سیب زمینی ها را به مخلوط اضافه کنید و دوباره در قابلمه را ببندید.

حدود یک ساعت دیگر طول می کشد تا همه مواد خوب مخلوط و سفت شوند. در آخر حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید گوشت کمی خنک شود. سپس مواد و مخلوط های اضافی را از آبگوشت جدا کرده و در ظرفی جداگانه قرار دهید. با استفاده از چرخ گوشت، مواد را تا حد امکان چرخ کنید تا خوب مخلوط شوند.

سپس مواد را به آخرین ظرف سرو منتقل کرده و با گردوی خرد شده تزیین کنید. اکنون آماده هستید تا از آب آجیل خود لذت ببرید!

هنر آبگوشت آجیل

در طول خیساندن حبوبات حداقل ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید. همچنین اگر فراموش کردید که حبوبات را خیس کنید یا عجله دارید، می توانید آنها را دو بار بجوشانید و سپس آب آن را دور بریزید.

سپس باید بدانید که اگر می خواهید آبگوشت شما رنگ، عطر و طعم زعفرانی بیشتری داشته باشد، می توانید در پایان مراحل جوشاندن آبگوشت و قبل از خاموش کردن حرارت زیر قابلمه و جوشیدن آن برای مدت کوتاهی، زعفران را به آن اضافه کنید. .

در تهیه این آبگوشت بهتر است از ادویه های تندتر استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید گرام ماسالا را نیز اضافه کنید.

افزودن بادام هندی خام به سایر آجیل های مورد استفاده در آبگوشت آجیل، طعم این غذا را افزایش می دهد.

در آخر بدانید که نیازی به ریز خرد کردن گوجه، سیب زمینی و پیاز نیست. پس از پخته شدن کامل این مواد، می توان با استفاده از مخلوط کن به خوبی له کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا