آشپزی

فوت و فن آش آبغوره در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آش آبغورهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

آشپزی و آشپزی آبغورا

آشپزی و آشپزی آبغورا راز طعم آش آبغورا و نکاتی برای پختن سوپ آبغور در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

در منطقه آذربایجان شرقی به ویژه در شهر تبریز آش آبغور به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه و لذیذ شناخته می شود. این سوپ دارای خواص بسیاری از جمله توانایی آرامش بخش، افزایش اشتها و کاهش سطح قند و کلسترول خون است. توصیه می شود این سوپ را درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید. با توجه به فواید بسیار زیاد این غذا خوردن آبغوره مخصوصاً برای پاکسازی بدن طبق نظریات طب سنتی بسیار توصیه می شود.

مواد لازم برای پختن سوپ بوته

برنج نیم دانه ½ پیمانه

لوبیا چشم سیاه ½ فنجان

300 گرم خاکستر سبزیجات

گوجه فرنگی 300 گرم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

½ فنجان آب

2 عدد پیاز

مقدار کافی عصاره از لانه

نعنا داغ به اندازه کافی

نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

آموزش و پرورش پکلاه آش آبگورا

برای تهیه آش آبغوره خوشمزه می توانید از این روش استفاده کنید:

1. ابتدا لوبیا چشم بلبلی را با دقت بشویید و در آب بریزید سپس یک شب آن را خیس کنید تا حجم آن کم شود. در این مدت سه بار آب آن را عوض کنید تا حبوبات نفخ خود را از دست بدهند.

2. سبزی ها (تره، جعفری و گشنیز) را بشویید و فاضلاب آنها را با آبکش تمیز کنید.

3. لوبیا چشم بلبلی را بشویید و در یک قابلمه آب بریزید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و حبوبات را به مدت 2 الی 3 ساعت در آب جوش قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شوند.

4. سبزی ها را برش داده و کنار می گذاریم، پیاز را رنده می کنیم و در ظرف مناسبی با روغن مایع سرخ می کنیم.

5. وقتی پیاز سبک و شفاف شد، نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی این مواد گرفته شود.

6. برنج را بشویید و به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید. حجم آب باید سه برابر حجم برنج باشد و اجازه دهید برنج کاملا بپزد. وقتی حبوبات پخته شد، آن ها را در آبکش بریزید و کاملا آبکش کنید.

7. پس از پختن و نرم شدن برنج، سبزیجات را به همراه لوبیا چشم بلبلی به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس عصاره سبد گاو را به سوپ اضافه کنید و به مدت 1 ساعت بپزید.

8. بعد از مدت زمان مشخص شده مقدار نمک را مطابق ذائقه تنظیم کنید و جوجن داغ را به قابلمه اضافه کنید. در 15 دقیقه آخر پخت، آب گوشت را به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در نهایت تابه را از روی حرارت بردارید.

رژیم آش آبغورا شیرازی آش آبغورا دکتر.  سایت نی لاغری خیراندیش آش آبغورا طرز تهیه آش آبغوره تبریز آش آبغوره تبریزی آش عباسعلی

آشپزی و آشپزی آبغورا

در این سوپ می توانید از کوفته چرخ کرده استفاده کنید.

اگر قصد دارید از آب تازه استفاده کنید، 200 میلی لیتر به سوپ اضافه کنید. اگر آبگوشت باقی مانده و اسیدیته آن زیاد شده است، می توانید مقدار آن را نصف کرده و به سلیقه خود تنظیم کنید.

پیاز را با زردچوبه تفت دهید و بعد از آماده شدن به سوپ اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید یک قاشق چایخوری ادویه به سوپ اضافه کنید.

می توانید مقداری گشنیز، نعناع و ترخون نیز به تره و جعفری اضافه کنید.

نخود را حداقل 6 ساعت قبل از پخت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تورم آن کاهش یابد. سپس در قابلمه ای می جوشانند و پس از جوشیدن آب آن را می گیرند.

گوجه فرنگی ها درشت رنده شده و آماده نگهداری می شوند.

برخی افراد به جای لوبیا چشم بلبلی برای تهیه سوپ از لپه استفاده می کنند.

در برخی موارد ممکن است مقداری غور یا «غوره غور» (نوعی آغوره خوراکی) به آش اضافه شود. این مواد مخصوصاً برای دوستداران طعم ترش بسیار خوشمزه است. در این صورت آب گوشت را بردارید و مقدار آن را به سلیقه خود کاهش دهید.

برخی افراد ممکن است مقداری آلو نیز به سوپ اضافه کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا