آشپزی

فوت و فن آش آلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آش آلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و صنایع دستی Ash Alu

هنر و تکنیک آش آلو راز طعم آش علو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آش آلو یکی از غذاهای سنتی ایران با طعمی خاص و دلچسب در بین طرفداران سوپ های ایرانی بسیار محبوب است. این آش که در فصول مختلف سال به خصوص در روزهای سرد محبوبیت بیشتری دارد، در مناطق مختلف ایران با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. ترکیب اصلی آش علو شامل گوشت چرخ کرده و مخلوط آلو ترش و شیرین است که طعم بی نظیری به آن می بخشد. این آش در فصول گرم و سرد سال به عنوان یک غذای مطلوب معرفی می شود.

مواد لازم برای تهیه آش علو تبریز

لوبیا چیتی: 1/4 فنجان سیب زمینی سرخ کرده

بویون: 2 لیور فرانسوی

لپه: 1/2 فنجان فرانسوی دسته دار

برنج: 1/2 فنجان سیب زمینی سرخ کرده

تره، جعفری و گشنیز: 1 کیلوگرم

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

آلو: 250 گرم

پیاز سرخ شده: به مقدار لازم

کلاس آشپزی در تبریز

برای تهیه آش علو تبریزی ابتدا حبوبات و آب گوشت را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. وقتی حبوبات نیم پز شد، لپه و برنجی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید و اجازه دهید به پختن ادامه دهد. در مرحله بعد سبزی سوپ را اضافه کنید و سوپ را حدود 1 ساعت 30 دقیقه تا 2 ساعت بپزید. در همین حین آلوها را با کمی آب بجوشانید و پس از جوشیدن آن را صاف کنید. بعد از 1 ساعت و 30 دقیقه مخلوط آلو را به سوپ اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی، نمک و فلفل تند را به آن اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه دیگر سوپ آماده سرو است.

مواد لازم برای تهیه آش آلو اردبیل

رشته فرنگی: 1 بسته

آلو بخارا: 5 تا 8 عدد

گیلاس خشک یا تازه: 3/4 فنجان فرانسوی

زغال اخته خشک یا تازه: 1/4 فنجان لینک فرانسوی

گوجه سبز تازه یا خشک: 5 تا 8 عدد

زردآلو خشک: 8-10 عدد

لوبیا پخته (نخود، لوبیا قرمز، عدس، لوبیا سفید): هر کدام 1 فنجان فرانسوی

فلفل قرمز و فلفل قرمز (برای تزیین): به میزان لازم

نمک، زردچوبه: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

آموزش پخت آلو اردبیل

برای تهیه آش آلو اردبیلی اولین قدم این است که آب را روی اجاق گاز گرم کنید. سپس میوه های خشک خیس شده را به آب اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. در مرحله بعد لوبیاها را به مخلوط اضافه کنید و بعد از چند دقیقه رشته آش را بدون شکستن اضافه کنید تا از دلمه شدن آش جلوگیری شود. بعد از اضافه کردن رشته، حدود 15-20 دقیقه صبر کنید تا سوپ خوب پخته و آماده سرو شود. در نهایت حرارت را خاموش کرده و سوپ را به بشقاب های سرو منتقل کنید. برای تزیین آش استفاده از پیازچه، نعناع داغ، خلال پسته، گردو و زرشک توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا